Автор
Woman.bg

Скорпиони, ето какво казва вашият таро хороскоп за декември (видео)

В последно време не сте на себе си. Разсеяни сте, трудно се концентрирате и се чувствате несигурни. Съмнявате се в собствените си възможности и ви е страх от предстоящи събития. Хванете юздите на подсъзнанието си и си върнете контрола над него. Пазете се от негативните мисли и тревоги, за да не ви докарат емоционални проблеми и депресия. Можете да се разсеете като се опитате да промените нещата в живота ви, които не работят във ваш интерес.

Имате трудности в отношенията с вашата половинка, приятели или семейство. Липсва ви хармония в комуникацията и спокойна атмосфера. Ако не промените това, ви очакват недоразумения, скандали, и дори раздели.

Помислете как думите и действията ви влияят на околните. Правите ли нещо, което вреди на някого? Има ли опасност това да се върне при вас като бумеранг? Отговорете си на тези въпроси и се опитайте да бъдете по-толерантни и съобразителни.



Парите не са всичко, липсата им не ви определя. Обърнете внимание на по-важните аспекти от живота ви.

Коледният подарък от Съдбата за вас е кураж. Трудностите ни правят по-силни. Не се плашете от предизвикателствата и излезте от комфортната си зона. Това ще ви помогне да развиете по-силна воля, независимост и самочувствие.

Автор: Мира Маринова