Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, февруари ви носи вълнуваща романтика!

Скорпиони, това може да е месецът на голям професионален обрат. Сега е моментът да се справите с предстоящите си задължения. Февруари ще ви донесе трудности и психологическо изтощение. Слънцето ще направи квадратура с Марс в началото на месеца и могат да се появят конфликти с авторитетни хора и с определени бизнес партньори, тъй като ще се опитате да наложите своите методи и подходи върху работата. Вашето раздразнение ще ви попречи да изпълнявате задълженията си. Трябва да се отпуснете и да поставите някои неща направо, по ясен и открит начин. Говорете с хората около вас, чуйте тяхното мнение. В момента те са по-обективни от вас.

Венера ще направи съвпад с Юпитер на 11 февруари и ще ви донесе благоприятни възможности за стартиране на проект, който ще изисква креативни идеи и решения и който може да ви донесе голям успех и печалба. Бъдете внимателни на 17-о число от месеца, когато Сатурн прави квадратура с Уран, защото ще срещнете неочаквани трудности.

Вашето здраве ще бъде чувствително, поради което е необходимо да се избягват големи усилия и стрес и да се почива повече. Ще бъдете склонни към възпалено гърло или проблеми със синусите, високо кръвно. Отделете малко време за себе си, правете неща, които ви харесват и бъдете по-позитивни и оптимистични в живота си.

В началото на февруари са възможни разногласия с любимия човек, защото и двамата ще искате да наложите своите нагласи и господство един на друг. Също така ще срещнете трудности и разногласия във взаимоотношенията си с други членове на семейството. Възможни са чести кавги и разправии. Бъдете по-толерантни. Квадратът на Венера с Марс ще доведе до ревниви сцени.

Романтичните връзки през февруари са повлияни от Уран, Венера и Нептун, което означава, че нещата стават вълнуващи! Този месец ще засили вашата чувственост и сексуалното ви желание. В емоционалния живот ще бъдете непостоянни, склонни към авантюристично поведение. Престоят повече на открито и сред природата при възможност, ще ви даде необходимото вдъхновение, а също така ще ви освободи от тъмни мисли. Магнетизъм, чар и дух на завоевание ще ви донесат голям брой възможности и контакти с противоположния пол. Планетите ще ви донесат това, което искате, още преди да го разберете.