Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очаквайте засилен прилив на творческа енергия през март

Скъпи Скорпиони, всяко постоянство ви носи благоприятни резултати още в началото на март. По отношение на парите, месецът е повече от благоприятен, защото Юпитер (управител на вашия дом на парите) е в хармония с други планети. Възможно е да получавате нови оферти и да приемете да вършите няколко задачи едновременно.

Доходите има тенденция да нарастват, но това не означава, че парите ще идват лесно. Очаква ви много работа, но и много повече пари, отколкото сте очаквали. Парите ви мотивират да продължите да работите усърдно и вярно. Следвайте интуицията си, не се впускайте в несигурни инвестиции, ако искате да стабилизирате финансите си.

През този месец мнозина ще претърпят някакъв вид загуба, която ще бъде шанс за нещо ново в живота ви. Жените трябва да бъдат по-внимателни с чувствата и емоциите си, тъй като могат да ги въвлекат в нежелани връзки или ситуации. Ако сте обидени или ядосани на някого, не търсете отмъщение. Вашата отрицателна енергия, насочена към този човек, ще се върне при вас с многократно увеличена сила. Здравето е стабилно, но са възможни болки във врата и гръбначния стълб.

Можете да очаквате засилен прилив на творческа енергия в следващия период. През този месец ще имате много повече срещи с хора, главно от вашия приятелски кръг. Сега е моментът да подобрите отношенията и с членовете на семейството. Именно от уюта на дома си ще черпите най-много сили този месец.

Венера и Меркурий преминават през вашия дом на любовта, така че ще има повече топлина във връзката ви. Март е идеален месец за задълбочаване на интимните отношения с любим човек. Ще имате възможност да укрепите връзката си с партньора си и гледайте да не пропускате тази възможност.

Свободните Скорпиони също ще се радвате на хармонична връзка през март! Ако сте неженени, ще срещнете човек, който се интересува много от вашия свят и с когото можете да провеждате дълги разговори. Възможно е между вас да се породят емоции. Точно когато си мислите, че нямате късмет в любовта, ще ви се случи нещо хубаво.