Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през август срещате любовта!

Август обещава големи възможности и изненади. Периодът ще бъде много продуктивен, положителен и благоприятен. Най-важното е да не пропускате шанса да промените коренно живота си към по-добро, а Съдбата определено ще ви го предостави.

Що се отнася до бизнес делата ви, август носи много предизвикателства пред Скорпионите. Меркурий ще формира опозиция с Плутон и Сатурн в началото на август, което ще ви донесе трудности при планирането и организирането на важни проекти. Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората десетдневка на месеца, което ще ви осигури подкрепа от вашите началници. Има опасност да бъдете прекалено импулсивни.

Спрете се и помислете, преди да действате.


Едва в края на месеца ще видите плодовете на вашия труд. В крайна сметка ще си струва, че сте работили толкова усилено. Трябва да обърнете внимание на подписването на документи и договори, прочетете ги преди да подпишете.

Бъдете внимателни, ако някой се опитва да направи всичко възможно да бъде приятел с вас. Причината за тази натрапчивост е меркантилен интерес, преследване на собствени скрити цели.
Квадратурите на Марс (който е в дома на вашето здраве) с Юпитер, Плутон и Сатурн, ще доведат до спад на имунитета ви и ще ви направят податливи на възпаления и наранявания. Трябва да вземете превантивни мерки. Вашата сърдечно-съдова система, пикочните пътища, коленете, ставите и гръбначният стълб ще бъдат чувствителни. Почивайте повече и избягвайте стреса. Три ретроградни планети в ІІІ - я ви дом предполагат известна предразположеност към заболявания на дихателната система и гърлото, особено тези с хроничен характер.

Квадратурата на Слънцето с Уран във вашето любовно поле още в първите дни на новият месец ще доведе до внезапни разногласия между вас и любимия човек. Няма да постигнете съгласие по общите цели. Старайте се да избягвате кавги. Упоритостта няма да подобри ситуацията. По-късно ще получите облекчение.


Най-накрая ще можете да се отпуснете и да се насладите на красивите моменти с партньора си. Ще имате чувството, че всички лоши неща са вече зад вас и можете да въздъхнете облекчено. Венера ще направи секстил с Уран през втората половина на месеца и вие ще внесете нещо ново и интересно в отношенията, което ще доведе до вашето сближаване.

Свободните представители на знака могат да получат шанс да намерят дългоочакваното щастиф Не се колебайте да поемете инициативата, ако се налага. Срещането с нови хора ще бъде полезно и приятно за вас. Има голям шанс да срещнете човек, който може да окаже значително влияние върху вашата съдба.