Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през декември ви очаква хармонична любов

Предстои един вдъхновяващ месец. Юпитер от 2 декември започва своето едногодишно пътуване през вашия 3-ти дом (комуникация, учене, къси пътувания, братя и сестри, съседи). Този период ще бъде най-добър за тези, които работят като търговци, а след това за тези, които се занимават с реклама или посредничество. Преговорите ще протичат чудесно, ще бъдете вдъхновяващи, с добри аргументи.
Меркурий влиза в дома на парите ви на 9 декември, което ще доведе до увеличаване на паричните потоци, но съветът е по-добре да не се занимавате с финансови спекулации и да търсите бързи и лесни начини да печелите пари. Слънчевото затъмнение на 26 декември ще има значение за вашата кариера и финансовото ви състояние.


Възползвайте се от благоприятните обстоятелства в края на годината, за да задействате необходимите промени. Някои Скорпиони ще се сблъскат с промени в ръководството или управлението на предприятието, за което работят или промени в заплащането, които ще ги накарат да се замислят за промяна на работата си. Трябва да отделите достатъчно време за почивка и релакс и да планирате добре свободното си време.
Декември е добър месец за любовният ви живот. Уран, който се намира в дома на партньорството, брака и връзките ще бъде в положителен аспект с Юпитер, което ще се почувства по-осезаемо в средата на месеца.

Ще се подобри общуването ви, лесно ще протичат разговорите, установяване на контакти и запознанства. Много по-лесно ще намирате решения на проблемите, що се отнася до организация и хармонизация на семейният живот. Венера остава до 20 декември във вашия трети дом, така че имате време да се възползвате от предимствата си. Работете по укрепване на връзките си и постигнете хармония в личните отношения. Тези, които са свободни и търсят нова любов, най-благоприятен е периодът в средата на месеца.