Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през февруари не се увличайте по поведението на другите

Скъпи Скорпиони, през февруари ще можете да се отпуснете и просто да тръгнете по своя път. Инициативите ви през този месец ще бъдат по-смели. През първата половина на месеца усилията ви на бизнес линията са особено видими.

Вие сте мотивирани, готови за действие, искате да развиете уменията си, за да постигнете още повече в живота. Просто внимавайте за преразход на силите.



Вероятно ще бъдете по-планирани в действията си. Ефективността и приоритетите винаги са нещо добро за постигане на вашите цели и желания. Подкрепата на Слънцето и Юпитер потвърждава възможността тези, които имат работа, да получат похвала и удовлетворение или да получат увеличение на заплатата. Възможно е също така да получите по-добро професионално предложение и във всеки случай всички ситуации имат за цел да консолидират успеха. Затова хороскопът ви съветва да се раздвижите и да се включите, да се възползвате от малкото късмет, който съдбата ви е подготвила.



Опитайте се да изграждате мостове с хората, а не стени. Понякога можете да направите нещата по-трудни, за да държите всичко под контрол, но истината е, че не можете да контролирате всичко. Едно нещо, което трябва да научите, е да не се увличате от поведението на другите, да бъдете по-автентични и да вземате свои собствени решения. Що се отнася до здравето, опитайте се да се погрижите за пикочните пътища, половите органи и интимността като цяло. Ако забележите някакви симптоми, не ги пренебрегвайте, тялото ви говори чрез тях.



Вашият домашен живот е малко хаотичен в момента. Отношенията в семейния живот могат да бъдат придружени понякога от кавги. Опитайте се да бъдете по-толерантни и да не влизате в конфликти.

Сега сте склонни да правите много повече промени в личния си живот. С някои приятели Скорпионът ще прекъсне контактите. На романтично ниво вероятно ще има някои предизвикателства. Импулсът за обновление ще бъде много силен, не издържате повече на монотонността, имате нужда от ново обръщане на страницата, нови пътувания, нови приятели. За щастие всичко се подобрява и могат да се появят интересни нови приятелства.

Четете още: Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия