Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през ноември попадате в центъра на вниманието, омагьосвате с мощен магнетизъм!

Скъпи Скорпиони, Слънцето е във вашия зодиакален знак до 21 ноември, всички погледи са насочени към вас. По време на вашето слънчево завръщане е от изключителна важност да настроите създаването на модели, според които бихте искали да се изградите.

Новолунието във вашият зодиакален знак се появява на 4 ноември - космическата врата и зелената светлина, казващи: „времето е сега!“. С толкова много небесна подкрепа вие със сигурност ще се издигнете и ще успеете. Още по-вълнуващо е, че огненият Марс също се е установил във вашия знак и ще подсили вашето самочувствие и енергийно ниво! Това означава, че трябва да поемете водеща роля във всичките си лични и професионални цели, а не просто да чакате нещата да си дойдат на мястото.

Ако нещата не вървят по план, винаги можете да направите необходимите промени, за да ги приспособите към вашите изисквания. Единственият капан, който трябва да избягвате този месец, е, да искате повече, отколкото сте готови да дадете, и да бъдете твърде настойчиви.

Ако търсите работа, обърнете внимание на всички оферти, които получавате, и бъдете много внимателни. Очакват се интересни развития във вашите финанси, стига да положите известни усилия в преодоляването на предизвикателствата.

Този месец любовният ви живот ще бъде интензивен, изпълнен със страст и импулс. Вероятно ще се поддадете на физическите удоволствия, за да се почувствате живи. Вашият личен чар ще ви направи център на внимание и лесно ще можете да привличате хората. Ако сте необвързани, излезте, забавлявайте се и се потопете в играта на съблазняване.

Внимавайте да не сплашвате другите със своя ентусиазъм и самочувствие. Трябва да поддържате добър баланс. Съжителството в брака ви или във връзката ви ще бъде много гладко и хармонично. Насладете се на силните емоции и благоволението на Вселената.

Четете още: Везни, ноември ви носи много любов