Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през октомври ще получите интересни оферти

Скъпи Скорпиони, октомври е труден месец за вас, тъй като отслабването на жизнеността ще се отрази на вашата делова и творческа активност и комуникативни умения. Ще има нужда да се справите със старите и недовършени неща.

Този месец ще се съсредоточите върху дома и семейния си живот. Вашите професионални въпроси няма да ви засягат толкова. Вътрешните ви проблеми и емоционалната ви страна ще надделеят. Вашите лични амбиции и начинания няма да бъдат основен приоритет за вас този месец.

Октомври за Скорпионите е времето, когато трябва да направите равносметка на собствения си годишен цикъл. Сътрудничеството с други хора и приспособяването към различни ситуации ще ви помогнат да постигнете целите си. През първата половина на месеца не вземайте прибързани решения или действия, свързани с важни въпроси.

Ще получите интересни оферти, които ще привлекат вниманието ви, но помислете добре, преди да направите следващата стъпка. Оценете фактите си, защото може да има скрити капани, които да ви създадат проблеми по пътя. Ако има хора, на които смятате, че можете да се доверите, говорете с тях и попитайте за тяхното мнение. В професионален и финансов план Уран ви носи неочаквано нови възможности и тези, които търсят работа, скоро могат да бъдат освободени от това притеснение.

Слънцето и Марс ще бъдат в дом, който изисква повишено внимание към здравето. Ще ви бъде трудно да балансирате социалния и личния си живот. Ако сте необвързани, любовта ще навлезе в живота ви по различни поводи и начини. Ще имате много шансове, така че не забравяйте да се възползвате максимално от тях. Любовта е силата, която ви развеселява този месец, която ви дава смелост.

Излъчвате страст, чувственост, която омагьосва другите хора и ги обвързва с вас. Ще спечелите нови сърца. Много е възможно стара любов отново да пламне и да се изпълни с нова страст.