Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпионите през юли: Повече пари и вдъхновяващи любовни приключения

Драги Скорпиони, през юли ще се вдъхновите от търсенето на нови подходи: да печелите пари или да изградите доверчиви отношения. Ще ви се струва, че старите методи са загубили ефективност и е време да промените нещо.

Обстановката е леко нестабилна в деловата сфера и са възможни не много приятни промени на работното място в края на месеца, но само за някои. Ситуацията е хаотична, променлива и непостоянна, така че ви изчерпва доста психически. Ще трябва да вложите повече енергия, за да можете да изпълните ангажиментите си, но много зависи и от другите.

Сатурн ще се върне ретроградно в Козирог (вашия ІІІ дом) на 2 юли и ще доведе до по-бавен напредък на различни преговори и споразумения. Обстоятелствата ще изискват да отделите повече от времето си за планиране и организиране на работни задачи, особено дългосрочни.

Ще успеете във всичко, където се изисква вашата креативност. Успех ви очаква чрез работа, свързана с чужди страни, като туризъм, превоз на стоки на дълги разстояния, търговия със стоки от чужбина, както и чрез публикуване, образование и въвеждане на иновации.

Между 14 и 21 юли Слънцето ще направи опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн. Преговорите, които сте започнали по-рано, ще завършат вероятно с неуспех. Бъдете отворени за компромиси за разрешаване на това.

Трябва да се грижите повече за здравето си и да си почивате по-често. Възможни мигрени и безсъние, както и проблеми със стомах и лошо храносмилане. Предразположени сте към възпалителни процеси. Необходимо е да се предприемат превантивни мерки за укрепване на имунитета. Избягвайте продължителното излагане на силна слънчева светлина. През втората половина на юли здравето ви ще бъде по-стабилно и имунитетът ви ще бъде укрепен.

Представителите на зодиакалния знак Скорпион ще търсят баланс между работата и личния живот. Когато става въпрос за емоционалния ви живот, внимавайте да няма измами и лъжи, защото може да бъдете разкрити. Трябва да положите усилия, за да подобрите отношенията с любимия човек. В противен случай ще срещнете недоразумения, които ще доведат до засилено напрежение и дребни заяждания и кавги. Когато Меркурий стане директен през втората половина на юли, бавно ще започнете да преодолявате разногласията и ще бъдете по-обединени в съвместните си планове. Имате нужда от повече забавление и излизане на разходки.

Както показва хороскопът за юли, Скорпионът този месец може да разчита на вдъхновяващи любовни приключения. Венера се движи в VІІІ дом (сектора на чувствеността и страстта), така че личният ви живот ще стане по-наситен. Има голяма вероятност да срещнете привлекателна личност, която ще събуди дълбоки чувства у вас и вие може да се влюбите.

Четете още: Везни, през юли настъпва време за нещо, което сте планирали отдавна