Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, ноември ви носи успех в работата и среща със сродната ви душа

Скъпи Близнаци, като цяло ноември ще бъде пълен с нови впечатления и личностно израстване. Може да възникнат нови обстоятелства, които ще ви принудят да преразгледате отношението си към живота като цяло и ролята си в него.

Този месец трябва решително да преразгледате своите планове и действия. Никога не спирайте на едно място, развивайте се и намирайте нови причини за радост. Кариерният ви растеж зависи изцяло от настроението. Работете върху мотивацията си, преминете през професионално развитие. Нужно е да помните, че само тези, които не правят нищо, не получават нищо. Не се страхувайте да си поставяте високи цели, страхувайте се, ако се задоволявате с малките.

Способността ви да бъдете креативни във всяка работа, дори най-простата и досадна, ще бъде много полезна. Имате страхотни идеи - използвайте ги. Оптимизмът и позитивното отношение ви помагат да напредвате. Каквото и да имате предвид, колкото и смели да са вашите планове, вярвайте в успеха. Планирайте работата/делата си така, че да имате достатъчно време за личен живот.

Мнозина ще почувстват през ноември липса на енергия, нисък имунитет, неразположения и депресивно настроение.

Никога не се знае къде ще срещнете съдбата си. И вероятността да намерите своята сродна душа през ноември е изключително голяма. Като цяло хороскопът смята, че трябва да действате по-активно, да не се страхувате да поемете инициативата. Ако все още не сте готови за любовна връзка, тогава е време леко да преразгледате предпочитанията си.

По-добре е семейните Близнаци да си държат устата затворена и в никакъв случай да не критикуват партньора си. Може да развалите отношенията си за дълго. Ако ви се струва, че вашият партньор не ви обръща нужното внимание или не ви подкрепя достатъчно, добра идея е да обсъдите заедно проблемите, които имате в тази област. Това вероятно е справедливо, просто се опитайте да не се държите твърде детински. Има много възможности да защитите нуждите си, без да настъпвате по мазолите на краката тези, които са наблизо.