Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, очаква ви един приятен и доста успешен август

Скъпи Близнаци, пригответе се за един особено приятен месец, особено от емоционална гледна точка! Вие сте последователни в идеите си и рядко се оставяте да бъдете повлияни от другите. Горди от своята независимост, вие обичате да развивате свои собствени теории. Те ви позволяват да разберете от своя оригинален ъгъл проблемите, пред които сте изправени.

През следващите седмици на август, вашата креативност трябва да ви помогне да намерите решение на едно от основните ви притеснения в момента. Вашият жребий също така подсказва, че в професионалния ви живот ще се усети най-забележителният напредък. Ако не искате да пропуснете лодката, бъдете внимателни към най-близкото си обкръжение. Слушайте, оглеждайте се. Може да ви се предостави интересна възможност. От вас зависи дали се чувствате готови да я приемете.

Трябва да сте нащрек винаги, за да се възползвате максимално от потенциала си. Не се отдалечавайте от приятелите си, когато не е нужно. Те са самата основа на вашето благополучие. Обърнете внимание и на потенциалните последици от вашите избори върху живота на вашите близки.

Имате силно желание и ентусиазъм да продължите напред, но също така и имате и вашата нужда от сигурност. Очевидно имате забележителни професионални качества, на които винаги можете да разчитате, за да придвижите проектите си напред.

Въпреки съмненията, които понякога пресичат пътя ви, звездите ви съветват да вярвате твърдо в щастливата си звезда. Както скоро сами ще се убедите, животът понякога крие много приятни изненади.

Понякога може би сте разочаровани от реалността на любовния си живот. Независимо дали сте във връзка или пък необвързани, нещата са на път да се променят. През следващите седмици, например, ще можете да изразите своите емоционални нужди по по-спокоен начин, без изобщо да позволявате на любимите си хора да ви доминират.