Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, през юли може срещнете любовта на живота си

Скъпи Близнаци, хубав месец започва за вас. Вниманието ви ще бъде основно насочено към материалните и финансови въпроси. Началото на юли е много успешно за решаване на кариерни проблеми. Отделете време, за да завършите отдавна започнати проекти и да укрепите финансовото си състояние.

Не се подлъгвайте да участвате в примамливи и авантюристични предложения през първата десетдневка, тъй като квадратурата между Меркурий и Нептун ще ви въвлече в неприятности с некоректни хора, които искат само да ви използват.

Избягвайте пикантните и мазни храни, тъй като ще ви създадат храносмилателни проблеми. В края на месеца е уязвима нервната ви система. Избягвайте нервно претоварване, повече релаксирайте и слушайте успокояваща музика. Спете повече и отделете дни, които ще прекарате сред природата.

Юли може да бъде много емоционален месец за вас. Всички чувства, които сте събрали вътре, искат да изплуват на повърхността. Някои тайни могат да излязат наяве.

Марс и Венера дават обещание за любовно щастие. Желанието да поддържат комфорта на семейното огнище ще съпътства обвързаните Близнаци през по-голямата част от юли. Ще искат да се посветят на партньора си този месец и да подобрят отношенията. Вашата нужда от компания ще бъде доста подчертана, така че ще излизате от време на време. Това ще бъдат неформални срещи с близки хора и приятели.

За свободните представители на знака има голяма вероятност романтична връзка, започнала през втората десетдневка на месеца, да бъде надеждна и да донесе много радост в бъдеще.

През този период Юпитер ще има важно влияние върху вас и ще ви донесе щастие и съдбоносни събития. Ето защо, дръжте очите си отворени през юли, тъй като може да срещнете любовта на живота си или някакво събитие, което ще преобърне живота ви и ще сбъдне много от мечтите ви.