Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Деви, през април бъдете положително настроени и пазете тайните си

Скъпи Деви, през април ще трябва да работите много, да правите трудни избори, да вземате решения. Повечето от трудностите, които ще срещнете, ще са лесно преодолими. Не губете кураж и вярвайте в себе си, че ще се справите. Добре е да можете да разчитате и на другите. Довършете започнатото – това ще ви донесе спокойствие и удовлетворение. Ако имате неизпълнени обещания, обърнете внимание на тях.

Този месец може да е вашият шанс да се отървете от нещо, което не работи, за да приемете нови възможности и да продължите напред. Внесете положителни енергии в живота си. Винаги се фокусирайте върху това да сте най-добрите, които можете да бъдете. Позитивността и оптимизмът трябва да бъдат стълбовете, които поддържат живота ви. Работете за постигане на всичките си цели и стремежи.

Избягвайте запознанства с лица, които не ви вдъхват доверие. Не допускайте любопитни хора в личното си пространство, пазете тайните си. Някои измамници могат да се опитат да се възползват от вашата лековерност, затова бъдете много внимателни. Понякога сами може да си усложните живота и да го направите по-труден.

Отнасяйте се сериозно към здравето си. Слаби места са хемоглобина и кръвната захар. Добре е да ги следите. Не приемайте хапчета произволно. Може да се почувствате по-емоционални от обикновено и дори всяко малко нещо да успее да ви разстрои. Поради това бихте могли да направите или кажете нещо необмислено, за което ще съжалявате по-късно.

Сега е моментът да отделите на партньора си вниманието, което заслужава. Април е идеално време да ходите на срещи, да организирате романтични вечери, да се забавлявате. Използвайте въображението си и организирайте изненади, което ще ви донесе полза в интимния живот. Ще излъчвате чар и сексапил, но ги използвайте разумно, не като оръжие.