Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Овни, април ви носи промени

Скъпи Овни, април е месец на големи промени. Изненадите са сигурни. Това е вашият месец на обновяване, прераждане, регенериране, надграждане, актуализиране, възстановяване и възкресение. Април ви връща в правилния път по много начини и ще се сблъскате с определени неща, с които не сте били готови да се сблъскате по-рано.

Вие сте великият майстор на трансформацията и повече от всеки друг знак, можете да превърнете борбите в ценни ресурси и да използвате времената на трудности като катализатори, които да ви тласнат напред и нагоре към следващото ниво на вашето същество. Вие сте решителни и смели и когато нещата започнат да се разхлабват и да вървят напред, вие ще растете с огромно темпо.

Ще бъдете в светлината на прожекторите, откривайки възможности да започнете нови пътища, да засадите нови семена и да растете по нови начини.

Новите енергии ще ви следват през цялата година. Използвайте ги, за да търсите нови възможности! Имате възможност за първи път да реализирате своите мечти. Плутон, който се премести през март в знак Водолей, ще внася рядка енергия във вашето космическо поле. Ако имате проект, който искате да стартирате, вашата мрежа от приятели и познати може да се окаже най-ценният ви актив.

Пълнолунието във Везни на 6 април може да разтърси сърдечните въпроси, принуждавайки ви най-накрая да вземете решение относно важна връзка в живота ви. Може също да ви насърчи да развиете по-дълбока връзка с някой близък до вас. Оставяте силно впечатление у противоположния пол, доминирате почти всеки път, но съветът е да отпуснете топката през този период и да постигате компромиси, за да бъдат нещата хармонични.

Можете да действате бързо, но е добре да запомните, че да водите с рогата напред и да водите с главата, не е едно и също нещо.