Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Овни, декември ще ви донесе хъс и желание за успех

Енергичните Овни със сигурност няма да стоят със скръстени ръце през месец декември.

В началото на месеца и първата седмица ще имате повече хъс и желание за успех. Вие сте привлечени от пари и всяка възможност да правите пари е интересна и важна за вас. Контактите и разговорите отварят апетита ви да организирате нещо ново в кариерата си. Доброто ще дойде да ви срещне, където и да се намирате!

Вашият управител Марс, планетата на енергията, продължава да бъде в Близнаци през целия месец, макар и ретрограден, образувайки благоприятен аспект към знака ви, а това означава, че ви дава много смелост, енергия, а също и благоприятна подкрепа. От Слънцето също ще текат към вас достатъчно полезни жизнени сили. Планетата на щастието Юпитер продължава да преминава през Риби, което означава, че може да ви създаде добри възможности, от които да се вълнувате, но може би и предизвикателни, с които да се борите.

Този месец е добре да се стремите да изчистите неуредени въпроси от миналото, възможно най-безболезнено. Колкото по-склонни сте да се откажете от всичко, което вече не служи на най-добрите ви интереси, толкова по-щастливи и по-леки духом ще бъдете. Освен това ще освободите място за невероятните възможности, които непременно ще ви се открият. Това е месецът, в който можете да се отървете от планина от бъркотия, която може да ви е задържала известно време.

Трябва да се погрижите за очите, гръбначния стълб, сърдечно-съдовата система. Склонни сте да прекалявате в работата, така че ще поставите здравето си под въпрос.
В емоционално отношение вие сте човек, който харесва любовта и страстта. Вашият апетит за живот ще се увеличи и ще сте готови да се възползвате от нови възможности, когато се появят. Любовта може да се разпали отново или да се намери нова любов, когато направите крачка в бъдещето и прегърнете нови преживявания. Ако сте необвързани, търсете някой, който споделя вашата нужда от приключения.

Четете още: Зодии, които са родени да променят света