Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Овни, през август няма да ви липсват възможности

Скъпи Овни, това е много интензивен период, който можете да управлявате по-добре само ако полагате малко грижи. Не ви липсват идеи или енергия, за да блеснете.

Важно е вашата енергия да бъде насочена директно и положително към реализацията на вашия истински потенциал, а не към нещо, което, колкото и вълнуващо да изглежда в началото, не е в съответствие с най-истинските ви нужди.

Така че, ако искате да получите добри резултати, винаги ще трябва да се движите по терена, който е най-удобен за вас, към конкретни цели, оставайки винаги последователни.
От вас зависи да се обновите, да се осмелите, дори да преодолеете себе си. Няма нищо невъзможно за Овен, достоен за това име. Но не прекалявайте, тъй като може да възникне напрежение, ако работата ви откъсне от обкръжението ви и ви държи под напрежение. Спестете ценното си време за близките си.

Ще се изкушите да надхвърлите границите си, да изпитате вълнението от нови неща (дори от еротична гледна точка!). Изберете по-интуитивен подход към проблемите, това отношение ще ви предпазва от предизвикване на напрежение, независимо дали на работа или у дома.

Венера е във вашия IV дом в знака Рак, който е свързан с емоционалната ви сигурност. За да извлечете максимума от тази ситуация, ще трябва да се научите да балансирате собствените си емоционални нужди с тези на хората около вас.

Юпитер започна годишното си ретроградно движение, транзит, който може да ви подтикне да преразгледате своите мотивации, вашите вярвания, вашите ценности. Няма да ви липсват възможности, но ще трябва да избягвате да тръгвате по път, който не ви подхожда.

Избягвайте да се изнервяте, тъй като се противопоставяте на сили, които са извън вас. Внимавайте да не генерирате недоразумения поради прекомерна емоция и заложете на своята възприемчивост, за да накарате близките си да разберат, че трансформациите не променят желанието за изживяване на хармоничен семеен обмен.