Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Раци, юни ви носи късмет и нова любов

Скъпи Раци, през юни късметът ще е с вас в много отношения. Месецът ще бъде доста благоприятен, без големи сътресения, но с това може да предизвикате завист у недоброжелателите си.

Професионалният сектор ще бъде в светлината на прожекторите, тъй като присъствието на Юпитер в знака на Овен изтиква въпроси, свързани с работата. Юпитер от новата си позиция създава благоприятни условия за някои действия, свързани с работата. Поради присъствието на Марс в знака Овен може да има някои моменти на напрежение поради проблеми в работата, но се опитайте да ги избегнете.

Бъдете внимателни с храната, проверявайте качеството и сроковете. Възможно е да имате храносмилателни проблеми. Проверете техническото състояние на собствените превозни средства.

Може да има някои проблеми, които засягат вашите приятели или романтична афера, която ще ви занимава. Период, през който ще бъдете призовани да насочите интереса си към своите чувства, мисли и тревоги, за да можете да ги управлявате, да ги подреждате и не им позволявайте да излязат на преден план и да ви причинят вътрешни сътресения.

Не трябва да се месите в делата на други хора и непознати, в противен случай подобни действия могат да доведат до сериозни конфронтации.

Честите срещи с приятели ще ви заредят с позитивна енергия. Не отказвайте срещи, купони, тържества и релакс в нова компания. Планетите са готови да окажат всестранна подкрепа на самотните Раци по сърдечни въпроси. Но това не означава да седите вкъщи заключени между четири стени и да чакате своето щастие да падне от небето.

Ако сте свободни, е възможно да срещнете човек, който ще ви очарова по различни начини и ще ви накара да приоритизирате личния си живот. Само бъдете по-внимателни с новите запознанства, не е нужно веднага да им се доверявате и да разкривате своите тайни.

Четете още: Близнаци, през юни бъдете независими и решителни