Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Риби, юли ви носи добри новини в работата

Скъпи Риби, юли ще ви донесе положително, оптимистично усещане за благоденствие. Готови сте за промени и можете да ги осъществите, стига да сте обмислили нещата и да прецените положителните и отрицателните аспекти на всяка ситуация.

Ако сте искали да смените работата си, през юли ви очакват добри новини и възможност да напреднете и да промените бизнес позицията си. Практичността и упоритостта са качествата, които най-добре ви описват в следващия период.

Освен това мнозина ще трябва да решават проблемите на други хора, да поправят повреди или ремонти в дома, както предупреждават някои напрегнати аспекти. Този месец сте решени да се изправите срещу някои хора и ситуации, които досега са пречели на вашите действия. Трябва да бъдете особено внимателни и да натиснете правилните бутони в точното време.

Вашите нужди и желания ще бъдат в противоречие и докато не намерите правилния баланс, ще трябва да отделяте повече време на себе си. Ще се сблъскате с някои емоционални предизвикателства и трябва да намерите смелостта да се справите с тях. Нищо и никой не си струва да рискувате личното си спокойствие и сигурност, от които толкова се нуждаете.

В любовния си живот ще преминете през период, в който връзките ви ще стават все по-дълбоки, разкривайки своята положителна страна. Ще имате по-добра комуникация с партньора си и това ще ви позволи да си поставите някои общи цели. Имайте предвид, че е необходимо повече търпение в личните отношения и формиране на общи цели, за които да се борите.

Необвързаните ви очаква интересен месец в сферата на любовта, ще се радвате на внимание и ухажване. От вас зависи да решите дали искате да влезете в сериозна връзка. Няма да сте толкова мотивирани, както преди, но отчасти ще бъдете по-спокойни, когато става въпрос за любов. Въпреки това, благоприятният период, когато е възможно да влезете в любовна връзка, е в последната десетдневка на юли. Някои Риби могат да се влюбят, други ще намерят добри приятели и съюзници.