Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Скорпиони, август ви носи интензивни емоции

Скъпи Скорпиони, сега, когато Марс е във вашия седми дом до 20 август вашето астрологично небе има тенденция постепенно да се стабилизира, особено защото ще се почувствате по-присъстващи, фокусирани и енергийно активни.

Планетата Марс играе важна роля в живота ви. Заедно с Плутон, Марс всъщност е една от управляващите планети на знака ви и винаги, когато промени знака си (на 20 август влиза в Близнаци) или се съчетае в специални отношения с други планети, вие сте значително засегнати.

В първите дни на август червената планета ще се съедини с Уран, нещо, което трябва да имате предвид. Аспект, който говори за иновации, промени, които във вашия случай може да са свързани не само с пътуване, но и с работа. Новите идеи, новите проекти също могат да поставят под въпрос всичко, в което вярвате.

Съвпадът на Уран със Северен Лунен възел, може да раздвижи някои смущаващи енергии и да разклати основите върху които стоите и които трябва да се променят. Има вероятност да се сблъскате с някои извънредни ситуации и напрежение, които ще ви поставят под стрес. Емоциите ще бъдат много интензивни и тази емоционална интензивност може да доминира при някои решения, които ще трябва да вземете. Просто казано, вашата воля може да бъде пренебрегната от вашите избори.

Когато се срещате с нови хора, може да проявите известно нетърпение и известна арогантност. Не бъдете толкова твърди в преценките си, можете да загубите големи възможности. Ще имате склонност към нервност и раздразнителност, които могат и трябва да бъдат контролирани. Не подценявайте интелигентността на другите.

През първата десетдневка на месеца Венера остава все още в Рак и любовта ще премине през приятелството. Ако сте необвързани, може да срещнете любовта в група приятели или по време на събитие или дори пътуване. Дръжте очите си отворени и оставете звездите да работят за вас! Август е много благоприятен месец за движение, пътуване, обмяна на опит с хора, с които имате особен емоционален афинитет.