Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Телци, август ви носи любов

Скъпи Телци, пред вас е един от най-добрите месеци в годината, планетите ви подкрепят в любовта.

След наситен със събития период, както емоционално, така и физически, енергиите са склонни да се стабилизират и в някои случаи да бъдат по-малко разпръснати. Марс, който до 20 август е във вашия знак, ще действа като мултивитамин, зареждайки ви с енергия, смелост и инициативност. Това е много положително влияние, което ще ви помогне да вземете много ситуации в живота си по-решително в ръце.

Марс ще постави акцент върху вашата идентичност, вашето его и най-вече вашите нужди. Ще бъдете по-решени да получите това, което заслужавате, дори ако това означава да излезете от зоната си на комфорт и да се откажете от някои вкоренени навици

.

Възможно е да има разногласия както с колеги, така и с началници, но се придържайте към своя курс. Успех няма да липсва, ако хванете инерцията навреме и наложите някои свои нови идеи. Ще имате спънки, които не зависят пряко от вас и на които няма да можете да повлияете. Това може да се отрази негативно на цялостната финансова ситуация. Ако не се чувствате достатъчно оценени или условията на работа вече не ви удовлетворяват, не е изключено този месец да решите да се огледате или да поемете в нови посоки.

Не сте имунизирани срещу дребни инциденти по пътя, дължащи се на повтаряща се умора и чувство на неудовлетвореност, което ви изнервя.

Ако не сте във връзка, може да се окажете изправени пред нова любовна история. Ако, от друга страна, живеете в добре установени и близки отношения като двойка, лесно можете да решите да се ожените, да живеете заедно, да смените дома или града или да имате дете. Ако обаче връзката ви е уморена, Уран може да даде правилния тласък за нейното съживяване или ако това не е възможно, за нейното прекратяване.