Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Телци, през юни звездите ви помагат

Скъпи Телци, юни започва доста благоприятно за всички вас. Звездите ви помагат да балансирате личния и професионалния си живот.

Работете върху плановете си, за да постигнете целите си и да прокарате някои неща напред. Вашата независимост е вашата силна страна, заедно с чувството ви за инициативност, което ще ви помогне да постигнете определени цели.

Въпреки че сте по-склонни да мислите, отколкото да действате, вече сте решени да се освободите от възможната пасивност, която ви е принудила да се движите по течението досега. Марс ви дава готовност да приложите поне една от новите идеи, планове или мисловни модели. Ще имате зелена светлина за успех, след като Меркурий започне се движи директно още в началото на месеца.

Периодът от 4 до 11 юни може да внесе нестабилност в професионалната среда. Тези дни са много вероятни конфликтни ситуации на работното място, включително с колеги и ръководството. Освен това може да се наложи спешно изпълнение на стари задължения и обещания от миналото.

Въпреки че сте прагматични и готови да разрешите всякакви противоречия, някои от вас могат да се сблъскат с необичайни ситуации, за които е малко вероятно да сте готови.

Юпитер в Овен иска да ви помогне да израснете в най-смелата версия на себе си, като значително засили вярата ви в себе си. Време е да отсеете „боклука“ и да се освободите от всички токсични хора или травми, които може да ви влачат надолу. Венера във вашия знак се грижи за вашето щастие. Ако сега си седите вкъщи, сами сте си виновни. Необвързаните Телци може да срещнат любовта на живота си този месец.

Ако сте в нездравословна или дори токсична привързаност към партньор, може да имате дълбоко пробуждане, което да ви насърчи да оставите този човек и връзката зад себе си. Всичко това е част от вашето лично пътуване. Време е да освободите тъмнината и да пристъпите в светлината.