Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, август ви носи нови приключения

Скъпи Везни, много силен месец! Един енергийно по-забавен, спокоен и още по-продуктивен месец от предходния. Август настъпва и ще донесе облаги и късмет в нови приключения: можете да отидете на пътуване, да опитате нов задълбочен курс, да създадете нови приятели или да активизирате социалния си живот.

Благодарение на по-спокойното настроение ще имате начини да разгърнете креативността си, (особено ако сте имали творчески блокаж напоследък), изследвайте скритите си таланти или се отдайте на чувствата си.

Марс преминава през вашия осми дом, зоната на хороскопа, свързана със сексуалността, парите, събитията извън вашия контрол, вашите психологически ресурси. Резултатът от този транзит? Чувство на несигурност, както финансово, така и емоционално, поради неочаквани (не винаги приятни) събития и ситуации, които са накарали стари страхове да изплуват отново. Не плувайте срещу течението, отпуснете се; вашите усилия няма да променят самата ситуация. Всичко има точното време да се случи.

Благоприятно време за насърчаване на подобрения в дома.

Оставете стандартните модели, които са тясно свързани с вашата нужда от сигурност и стабилност. Само чрез срещата с нови култури, нови философии, с „многообразието” ще можете да се поставите в измерението на растежа, обогатяването, интегрирането на различните неща. И така, ако през последния период изцяло сте посветили живота си на ангажименти, задължения и задачи, потискайки създаденото у вас „желание за откривателство“, сега трябва да промените пътя си и да си дадете възможност да експериментирате в нови територии. С Юпитер в осми дом, някои от тези територии може също да включват интимната сфера, сексуалността.