Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Водолеи, август ви предизвиква: Разпалете страстта

Скъпи Водолеи, чувствате ли се готови да започнете нов етап от живота си през август? Не се изненадвайте, ако някои от близките ви не одобряват всички ваши избори. Интензивността на жизнения импулс, който в момента преминава през вас, е преживяване, което е трудно за разбиране от тези, които не го изживяват.

Вашата интелигентност и вашият рационален ум ще ви позволят да не вземате прекалено смели решения. Запомнете едно нещо: само вие можете да знаете какво е добро за вас. Така че не чакайте някой да ви каже какво да правите.

Имате проект близък до сърцето ви. Независимо дали е със сантиментален или от професионален характер, не се колебайте да се включите напълно в него, без да се страхувате от промените, до които непременно ще доведе. Трябва да има синхроничност между мисъл, чувство, действие. Това е цената на успеха. Никой не ви обещава, че няма да срещнете трудности, но те са затова, за да се преодоляват. Вашето щастие зависи колкото от качеството на социалния ви живот, толкова и от способността ви да се справяте с трудностите. Въпреки многото си отговорности, никога не правете грешката да пренебрегвате основните си нужди.

Очевидно имате много идеи в главата си. Възползвайте се от възможността да обмислите стратегията си във времето. Съдбата на човека по природа е циклична. Ето защо звездната ви карта ви съветва никога да не приемате ситуацията си (за каквото и да е) за даденост и да правите всичко възможно, за да я подобрявате постоянно.

От известно време рутината е установена между вас и партньора ви. Не забравяйте, че любовта трябва да се преоткрие, за да процъфтява с времето. През този месец имайте смелостта да разпалите отново пламъка на страстта. Малък романтичен уикенд понякога е достатъчен, за да рестартирате любовната машина. А за свободните представители на знака – имат всички шансове!