Автор
Десислава Недева

Слънце в съвпад с Уран: Очаквайте неочакваното

Слънцето ще се присъедини към енергията на Уран на 26 април и ще донесе времена на вълнение, неочаквани промени и бунт. През този период ще усетим силен вътрешен порив да избягаме от рутината и да се отдаден на дейност, която е напълно различна от ежедневните ни занимания.



Енергията ще бъде наситена с напрежение и за да избегнем нервността, ще по-разумно да проявим инициатива и да действаме, вместо да чакаме на случайността. Тъй като внезапната промяна, която ни очаква, може да бъде както позитивна, така и негативна, е желателно ние да направляваме хода на събитията, за да бъдем подготвени и да реагираме своевременно и възможно най-адекватно.



Транзитът на Уран в съвпад със Слънцето отваря съзнанието ни за свръхестественото. Сякаш започваме да вибрираме на по-високи честоти, ставаме по-осъзнати и отговорни за бъдещето си, като дори са възможни и появата на пророчески сънища или предзнаменования от различен характер. Ако проявите гъвкавост и непредубеденост към новите хоризонти, които се разкриват пред вас, вероятността да се насладите на приятни изненади и вълнуващи преживявания е много по-голяма. Възможно е в живота ви да се настанят хора, които са със съвсем различна култура и светоусещане или социален статус от вас.



По-негативна проява на тази импулсивна и наелектризираща енергия може да бъде поемането на излишни рискове или ненужно вдигане на бунт срещу някакви авторитети. Това може да бъде не само опасно, тъй като Уран се свързва с инцидентите и нещастните случаи, но и пагубно за позициите ви в професионалната сфера, ако се стигне до конфронтации и агресивни реакции с управлението.

Четете още: Плутон става ретрограден: Освободете се от всички страхове и фобии