Автор
Десислава Недева

Слънце в тригон с Марс ни превръща в истински афродизиак за мъжете

На 16 август Слънцето ще сключи изключително благоприятен аспект с Марс, който ще повиши нашата самоувереност, енергия и ентусиазъм, като превърне този период в идеален за стартирането на нови проекти. Слънцето изразява нашата лична воля и желанието да заявим себе си в света, докато Марс ни дава заряд и желание за действие, като ни помага бързо и лесно да проправим своя път в осъществяването на личните цели.



През следващите няколко дни ще усещаме вътрешна сила и кураж, които в комбинация с инициативната ни натура, ще задвижат нещата да се случват, дори тези, които преди са ни изглеждали невероятни. Използвайте момента, за да впечатлите висшестоящ колега или вашия партньор, благодарение на качествата, които имате и успявате да демонстрирате пред света по възможно най-бляскав начин.

Не само самочувствието и желанието за работа ще достигне своя пик, а и сексуалното влечение. Излъчваме харизма и опасен чар, който няма как да остане незабелязан от представителите на противоположния пол. Нахаканото ви поведение действа като истински афродизиак на мъжете, затова едва ли ще ви бъде особено трудно да задоволите плътските си желания.



Най-после ще разберете, коя е движещата сила, която ви мотивира да сбъдвате мечтите си, тъй като ще осъзнаете как действат първичния инстинкт в тялото ви и какви са реалните копнежи на вашата душа. Настоящият транзит е печеливша комбинация за правилни и навременни реакции, затова не се колебайте да се осланяте на инстинктите си и действате.

Междувременно наближава съвпадът на Слънцето с Меркурий, който ще се случи на 17-ти август, поставяйки фокуса върху умствените ни възможности и комуникационни умения. Мисълта ни е бърза и заета с обработването и създаването на голям обем от информация. Телефонът ни буквално прегрява от позвънявания, e-mail-и и съобщения в социалните мрежи. Планетата Меркурий управлява комуникацията, мисловните модели, рационалното решение на проблемите и кратките пътувания. Той е бърза, подвижна, адаптивна и любопитна планета, която не влага особено много чувства в своите действия. Тъй като това е период, в който мисълта ни е ясна и умеем да се изразяваме точно и убедително, можем да използваме благоприятното влияние за стартиране на нов бизнес или намирането на ново по-перспективно работно място.



Тъй като в момента Слънцето сключва и напрегнат аспект квинконс с Плутон, настъпват критични времена що се касае до личните взаимоотношения. Назрял е моментът за кармична разплата и неминуемо ще започнем да усещаме напрежението между нас и нашите партньори в манипулативни действия и сблъсък на характери. За съжаление няма точен и ясен верен отговор кой от двама ни е прав и кой крив. Всичко зависи от перспективата и единствено компромис от двете страни ще даде желания резултат, който да предизвика примирието. При всички случаи е нужно преосмисляне и промяна на отношението ни към света и към околните. Тя изглежда като болезнен процес от човешка гледна точка, но от перспективата на душата има целебен ефект и е жизнено важна за еволюционното ни развитие.



Ако приемете случващото се като самоусъвършенстване, ще подобрите значително качеството си на живот и ще имате възможността да помогнете не само на себе си, но и на другите.

Четете още: Защо Телците са толкова обсебващи?