Автор
Десислава Недева

Слънцето в Стрелец ни превръща в архитекти на собствената ни съдба

На 22 ноември Слънцето ще влезне в зодиакалното съзвездие Стрелец.

Зодия Стрелец се управлява от планетата на експанзията Юпитер и заразява всички с оптимистичната си нагласа към света. Стрелецът също така е и философът на зодиака и винаги се бори не просто да постигне собствените си цели, а се стреми да облагодетелства цели групи, етноси и народи. В нас се ражда желанието да се свържем не само с някой друг човек или със себе си, а да създадем една дълбока и силна връзка с нещо по-голямо от самите нас.



Във времето, когато Слънцето се движи през този огнен и подвижен знак, ние започваме да проявяваме по-голямо разбиране за света около нас. Сега е моментът да разширим хоризонтите пред себе си и да променим начина си на мислене. Опитайте се да се издигнете над злободневните проблеми и си представете, че виждате живота си като страничен наблюдател. Ще разберете толкова много истини за себе си и отношенията си с околните, които ще ви помогнат изключително в личностното ви израстване и успеха ви като цяло.

Съществува, разбира се, една уловка. Моментът на транзит на Слънцето в знака Стрелец крие опасност от прекалено високи очаквания. Очаквания към себе си, към околните, към живота. В негативен план тези очаквания могат да се трансформират в прекалено голямо его, самовлюбеност, екстремни изживявания или просто празнословия – обещания, които никога няма да бъдат изпълнени.



Когато Слънцето се намести удобно в щастливеца на зодиака – Стрелец, Венера и Юпитер ще го очакват вече там, събрани в страстна прегръдка, която стопля душите и сърцата ни. Хармоничните аспекти, които тези два бенефика сключват с Марс и Уран, също така ни даряват със сила, енергия и непоколебимост. Добавяйки и щипка екстравагантност за разкош, ние ще летим на крилете на любовта и разширението и няма да има граници за нас. Всичко, което можем да си помислим, ще го превръщаме в реалност.

Четете още: Марс влиза в Скорпион и ни прави доминиращи в секса