Автор
Десислава Недева

Смешен хороскоп: как оцеляват в карантината отделните зодии

Овен

Заради проклетия си характер тази седмица ще ви бъде забранен и достъпа до семейното ложе. Ще трябва да спазвате препоръките на генерала и да правите секс само по един на спалня.



Телец

Докато вкъщи тече усилена работа на всички фронтове, вие ще изпитате известни трудности в лавирането между печката, мивката и лаптопа. Нашият съвет е да използвате чаша вино по време на всяко едно занимание и нещата постепенно ще започнат да си идват на мястото.

Близнаци

Скоро ще откриете липсващото звено в еволюцията на маймуната към човек. Това ще се случи изненадващо, докато се гледате в огледалото веднага след сън.

Рак

Вероятно съседите ви ще си мислят, че тествате нов метод за борба с коронавируса, а именно прилагането на електрошокова терапия. Милите, дори не подозират, че по този начин се грижите за хармонията в семейството.



Лъв

Ще изпитате странното усещане на излизането на малка крещяща жена от тялото на голяма крещяща жена. Спокойно, няма да родите тази седмица, мъжът ви просто се опитва да извършва ритуал по екзорсизъм върху вас.

Дева

Въпреки страхотната грижа, която полагате за лицето си, за да изглеждате блестящо по време на работните конферентни разговори, краката ви няма как да се обезкосмят от само себе си. Моля, обърнете им внимание и на тях.

Везни

Искате да сте в топ форма, когато карантината свърши, но вместо да тренирате у дома, се оправдавате, че фитнесите не работя. Алооо, а кака Синди защо ги записваше тия видео уроци навремето?



Скорпион

Изгубили сте си работата по време на карантината? Стига сте се тръшкали, нали сте патоанатом, съвсем скоро ще си намерите нова, търсенето е голямо.

Стрелец

Пригответе се за един незабравим, щур, изпълнен с нови запознанства и невиждани преживявания петък... докато бродите из фантазиите на своя любим.

Козирог

Чувствате се самотни, унили, а в същото време нервни, искате да напуснете дома и да не се завърнете поне през следващите 2-3 седмици. Имате чувството, че никой не ви разбира. Така е, освен всички хора по земното кълбо.



Водолей

Барбекюто, което ще си организирате в задния двор ще мирише по много по-забавен начин от самото преживяване.

Риби

Толкова дълго пазехте това чувство в душата си, докато най-накрая събирате смелост да съобщите в социалните мрежи своята съкровена тайна, за която никой не дава и пет пари.

Четете още: Това са зодиите, които вероятно няма да се разболеят от коронавирус