Автор
Теодор Муховски

Снахи от Ада - момичетата от тези три зодии са ужас за свекървите

За отношенията между снаха и свекърва са изписани много вицове, мемета и анекдоти - и смешни, и неприятни. Жените имат различен опит по този въпрос.

Има легенди за отношенията между снахи и свекърви. Въпреки че в тях има много стереотипи, налице са много истории, които потвърждават, че жените, които споделят такива връзки, не винаги успяват да намерят общ език. Една теория ни казва, че знакът на зодиака не е без значение.

Отдавна знаем, че личността ни се влияе от много фактори. Много хора вярват, че освен от нашите гени и житейски опит, поведението ни се формира и от астрологията. Ето защо хороскопите се създават всеки ден, за да ви помогнат да се окажете в тези зависимости.



Знакът на зодията влияе на отношенията ви със свекърва ви. Астролозите се спират на три зодии, като обявяват, че те са най-трудните снахи. Ето ги и тях:

Овен

Жените от тази зодия са индивидуалистки. Обичат сами да решават живота си и приемат съвети неохотно, а както добре знаем майките и свекървите ги дават особено охотно. Конфронтацията със зодия Овен може да завърши неприятно. Тези снахи няма да толерират нарушаване на тяхното лично пространство.



Лъв

Има причина зодиакалните лъвове да се свързват със смелостта. Те са готови да пожертват много, за да защитят мнението си. Лъвовете обаче не са непременно готови да направят отстъпки. Хората от тази зодия следват собствените си пътища. Животът под един покрив със свекървата не е вариант за тях.



Везни

Всеки знае, че зодиакалните тежести имат нужда от баланс. Везните мразят, когато някой нарушава хармонията им и се опитва да промени навиците им. В допълнение, тежестите имат трудни герои, които, когато опитате силата си, могат да завършат в неприятна конфронтация. В същото време хората от тази зодия често пъти имат проблеми с вземането на решения. Още повече когато са изложени на някакво напрежение. Следователно може да се очаква, че зодия Везни ще се опита да е по-надалеч от свекърва си.



Четете още: Три зодии са в опасност, ако носят златни бижута