Автор
Десислава Недева

Снежно Пълнолуние: Страстта размразява любовния ви живот

Пълнолунието, което ще се случи в неделя, 9-ти февруари, в 9:34 часа, в зодиакалния знак Лъв, носи енергията на куража и страстта на царя на животните. Всичко това е подплатено от мощната вибрация на планетата на войната, Марс, който ще играе значима роля в това селестиално събитие. Той ще ни дава силата и смелостта да преследваме мечтите си, но и поставя удивителен знак срещу емоциите, които има опасност да излязат извън контрол. За щастие, ще усещаме допълнителна подкрепа от звездите, които ще ни подтикват да подхождаме с внимание и логична мисъл, преди да предприемем каквито и да е действия.



Както вече споменах, Марс прави хармоничен аспект с Луната и ни прави по-инициативни от всякога. Знаем какво искаме от живота и правилните стъпки как да го постигнем. Времето е подходящо да следваме инстинктите си, те ще ни отведат по правилната пътека. Ще изглеждаме уверени в себе си и ще отстояваме смело позициите си, без да ставаме прекалено деспотични или груби. Вместо това ще предизвикваме възхищението на околните с честността и искреността си. Ако сте срамежливи по природа, сега е моментът да се свържете със своята сексуалност и да споделите страстта и желанията си с другите. Повишената ви сексуалност и харизма е добро предзнаменование за раздвижване на любовния ви живот.



Пълнолунието в Лъв аспектира Нептун в Риби, което неминуемо ни прави по-емоционални и сензитивни за чувствата на останалите, но пък съществува реална опасност да прегреем и да създадем предпоставки за конфликтни ситуации, объркване и напрежение в общуването. За да омекотите атмосферата, се опитайте да не се стига до кризисни ситуации и намерете баланса в живота. Балансът между две питиета и алкохолизма, грижата за здравето и хипохондрията, отдадеността в отношенията и саможертвата. Ключът към точната дозировка е вярата в собствените ви сили, в другите и във Вселената, че е подготвила най-добрия сценарий за вас.

Четете още: Започна годината на Металния Плъх. Пригответе се за дъжд от пари и успешна кариера

През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма, харесай нашата Инстаграм страница от тук!