Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Страхотен ден за Лъва, стари чувства се събуждат в сърцето на Стрелеца

Магически период. Промените, които е случват днес не бива да ви плашат и да предизвикват безпокойство. Това е преход към по-високо ниво.

Овен – Планетарните аспекти ще ви помогнат да постигнете това, което трябва да направите в рамките на определения период от време. С напредването на деня ще откриете, че ставате все по-решителни и динамични, в резултат на което нищо и никой няма да може да ви отклони от вашата цел.

Телец –
Има още много работа, която трябва да свършите и затова трябва да продължите да работите по нея! След дългият и активен ден, изпълнен с отговорности, отделете време за любимия човек.

Близнаци –
Време е да уредите висящите въпроси, които ви пречат да се съсредоточите върху целите си. Ако сте загрижени за нещо, свързано с любовния ви живот, говорете ясно и не крийте какво чувства сърцето ви.

Рак – Борете се с вътрешното си безпокойство, като намерите релаксация в дейности, с които сте свикнали и съдържат по-малко риск. Като алтернатива можете да останете вкъщи и просто да не правите нищо.

Лъв – Всички части от пъзела, наречен „вашият живот“, ще се съберат днес и ще намерите отговорите, които търсите. Ще разберете, че всичко се случва с причина и че препятствията само са ви направили по-силни.

Дева – Днес ще бъдете непредсказуеми и ще изненадвате хората със своята спонтанност. Внимавайте обаче, някои планове не трябва да се променят в последните пет минути, колкото и да не ви харесват.

Везни – Днес ще получите заслужена похвала и може да станете звезда на работното място. Не бива да се изненадвате, когато откриете завистливи хора сред морето от поддръжници. Не отвръщайте на провокациите и клюките зад гърба си. Вие сте над тяхното ниво!

Скорпион – Да следвате инстинктите си ще се окаже много надеждно и ще ви насочи в правилната посока. Трябва да се успокоите и да се покажете по-толерантни към хората около вас, ако искате да избегнете излишно напрежение.

Стрелец – Днес ще бъдете „дозата“ позитивност, от която всеки се нуждае. Вие ще бъдете „виновниците“ за много усмивки. Срещата с човек от миналото може да събуди стари чувства. Не ги потискайте, а се изправете срещу тях.

Козирог – Въпреки че ще има моменти, в които ви се иска да затръшнете вратата и да оставите всичко, отново ще се доверите и повярвате в шансовете си да успеете. Отказващите никога не печелят, победителите никога не отказват.

Водолей –
Днес ще решавате финансовите въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Цялата тази положителна енергия ще подхрани нови идеи и ще насърчи нещата да продължат да вървят в правилната посока. Добрата идея може да означава успешно бъдеще.

Риби – Малко по малко ще намерите отговорите на много от въпросите си. Преди всичко се доверете на себе си и на възможностите си. Този уикенд ще почувствате, че животът е много щедър с вас.

Четете още:

Меркурий навлиза във Водолей от днес: Очакват ни огромни промени