Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, ноември ще бъде магически за вас

Стрелец – Ноемврийските енергии ви дават свободата да отстоявате собствената си идентичност, повишавайки увереността и самочувствието ви. Въпреки това, може да има малък социален провал около 5 ноември, когато Марс влиза в квадратура с Плутон и вкарва приятели в конфликт, което може да ви притесни или разстрои за няколко дни.

Пълнолунието във вашия сектор на работата на 12 ноември подсказва, че може да се почувствате недоволни от работа си. Не се страхувайте да потърсите нова посока и да потърсите нова работа, която да е в съзвучие с потребностите ви. Никога не е твърде късно.



На 23 ноември напрегната опозиция Марс-Уран ще засили вътрешните ви страхове и несигурност. Можете да се колебаете за ден или повече. Някои от плановете ви може да имат забавяне или да срещнат проблеми. С влизането на Слънцето във вашия знак на 22-и започвате прекрасен етап... Ще забележите, че късметът е много благосклонен към вас и че той се появява точно тогава, когато най-много се нуждаете. Възползвайте се от всеки момент, всяка възможност, която ви дарява съдбата.



Красива Венера е във вашия знак, както и управителят на вашия знак Юпитер и те ще ви доставят много удоволствия, от всякакъв вид. Това е обилна, експанзивна, оптимистична, очарователна енергия, която ви поставя на правилното място в точното време. Ще преживеете интензивни моменти, пълни с магия, които ще върнат изгубените илюзии. Отношенията ви ще бъдат хармонични. Ще се радвате да се помотавате с приятели от време на време.