Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, ноември ви носи хармония и щастие в любовта

Скъпи Стрелци, през ноември ще се чувствате уверени и динамични, за да постигнете целите си. Ще имате изключително доверие в своите сили и няма да ви се налага да приспособявате нуждите си към нуждите на другите.

Месецът може да бъде за някои доста емоционален и стресиращ. В крайна сметка точно през ноември ни очаква лунно затъмнение, което може да изостри съществуващите проблеми и да създаде усещане за криза.

От професионална гледна точка всичко върви както обикновено. Следователно много големият успех не е заложен непременно в програмата ви. Просто през този период е по-добре да се съсредоточите върху най-важните си дела, да не се опитвате да се занимавате с нови проекти и да работите колкото е възможно повече. Планетарната обстановка не благоприятства инвестициите или динамичните стъпки като цяло. Така че е по-добре да се ограничите до ежедневните си задължения, като внимавате да не оставяте проблемите да висят.

Този месец ще се съсредоточите най-вече върху семейния и домашния си живот, тъй като планетите ви насочват към тази посока. Изглежда, че вашите делови/бизнес дела нямат значителен потенциал за развитие, така че не изразходвайте енергията си ненужно. Ниският енергиен потенциал през ноември ще ви кара да се уморявате не само от физическо натоварване, но и от интелектуална работа. Опитайте се да създадете хармония у дома.

След 22 ноември, когато Слънцето премине във вашия знак, ще почувствате, че в живота ви започва нова глава. Ще се появят нови мечти, нови планове и нови интереси. Ще се почувствате заредени с позитивна енергия, настроението ви ще се подобри и това ще се отрази цялостно на благосъстоянието ви. Трябва да бъдете по-активни и продуктивни, да проявявате откритост и добра воля към другите. Бъдете толерантни и уважаващи.

Семейните и обвързаните ще могат да останат почти през целия месец в атмосфера на взаимно разбирателство и любов със семейството и приятелите. Свободните представители на знака няма да имат много време за романтика. Ще има твърде много разсейващи въпроси, на които трябва да се обърне внимание. Ще са твърде заети със себе си, за да пуснат някой друг в своя свят.