Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, ноември ви носи неочакван флирт на работното място

Скъпи Стрелци, през ноември ще се фокусирате най-вече върху семейния и домашния си живот, тъй като планетите ви насочват повече към тази посока. Изглежда, че вашите бизнес дела нямат значителен потенциал за развитие, така че не хабете енергията си ненужно. Опитайте се да създадете хармония у дома. Стабилността в личния ви живот ще бъде от голямо значение за вас, тъй като ще се отрази на вашето емоционално състояние.

Можете да се почувствате на гребена на вълната, изпълнени с нови идеи и намерения, но дори да искате да предприемете действия, много обстоятелства ще ви попречат да го направите точно сега. Изглежда, че вашите делови проблеми и планове „замръзват“ за известно време през този месец. Планетарната обстановка не благоприятства тяхното развитие, инвестициите или динамичните стъпки като цяло. Така че по-добре се ограничете до ежедневните си задължения, като внимавате да не оставяте никакви висящи проблеми.

През месеца ще има много работа пред вас и дори ще имате силна конкуренция и трябва да се доказвате. Отделните личности от вас вече могат да получат признание от шефа и повишение или по-добра работа.

Ще бъдете изправени пред много ситуации и въпроси, които ще изискват спешно решение. Сега не сте особено във форма, за да вземате правилното решение и сте слаби по отношение на хората, които са забелязали къде е вашата Ахилесова пета и се насочват точно към нея. Приливът обаче на сила и енергия, заедно с подкрепата на вашето семейство, ще ви помогнат да се справите с всички трудности и препятствия, които ще възникнат през този период.

През ноември здравето ви ще е чувствително, поради което е необходимо да почивате повече, да не прекалявате с никакви действия и да предприемете превантивни мерки, за да се предпазите. Можете да почувствате проблеми в областта на коленете, кръста, пикочните пътища и ще бъдете склонни към настинки и вирусни инфекции. Обърнете внимание на диетата си, защото стомахът ви е слабо място този месец. Понякога може да се чувствате депресирани, без да знаете защо. Това е преходно.

Меркурий, който управлява вашето любовно поле, в началото на месеца ще направи квадратура със Сатурн и ще ви донесе неразбиране от страна на любимия човек. Могат да се появят разногласия относно общите цели.

В любовта можете да очаквате напълно внезапни промени и неочаквани събития. Голяма част от тях ще бъдат свързани с работното място и можете да изпитате ухажване от хора, от които не го очаквате.