Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, октомври ви носи добри възможности, не ги пропускайте!

Скъпи Стрелци, октомври е много положителен месец за вас, дори и с ретрограден Меркурий. Бъдете спокойни и търпеливи - вече сте се доближили достатъчно до целта си.

Този месец ще бъде доста важен за вас, тъй като нещо ще свърши и нещо ще започне. Време е да затворите онези глави от живота, които не могат да продължат да съществуват. Самочувствието ви ще се покачи и ще можете лесно да популяризирате плановете си. Обстоятелствата ще изискват строга дисциплина и изпълнение на задълженията, които сте поели.

Мнозина ще се заемат с нови проекти. Трябва да бъдете дипломатични и мъдри, ако искате да реализирате всичките си идеи. Променете тактиката. Някои ще имат проблеми с началниците си. Не влизайте в открити конфронтации.

Като цяло животът ви ще протича спокойно, ще имате достатъчно сили за всичко. Няма да имате сериозни проблеми, но вие оставате оптимисти, независимо какво се случва и постъпвате правилно. Това, на което трябва да обърнете внимание са непредвидените разходи, които ще бъдат около дома или около колата.

Първата половина на октомври е един от най-успешните периоди тази година за представителите на знака. Не пропускайте възможностите, препоръчително е да отделите повече време на въпроси, които ще помогнат за постигане на желания успех в работата ви.

По отношение на здравето, обърнете внимание на състоянието на имунната система. В началото и средата на месеца съществува висок риск от заразяване с инфекция, която ще предизвика скрити възпалителни процеси. Най-уязвима е урогениталната област.

Добър месец за комуникиране. Очакват ви много красиви емоции през октомври, защото отношенията с партньора са хармонични. Отношенията с приятели се подобряват. Възползвайте се максимално от този период и се насладете на малки удоволствия. Връзките, които започват през октомври, имат голям потенциал.