Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през август ще потънете във водовъртежа на любовта

Скъпи Стрелци, през август вие влизате в положителен период. Нещата най-накрая се променят около вас. Каквото и да ви е тревожило и възпрепятствало плановете ви, ще приключи и вие ще можете бързо да ги осъществите.

Чувствате се добре и това си личи както от настроението, така и от действията ви. Ще имате неудържима енергия, с каквато мнозина други не могат да се похвалят. Не прекалявайте с преизпълнението на плана на работа, опитайте се да разпределите равномерно силите и отговорностите си.

Във вашата кариера може да възникнат някои препятствия, които ще ви затруднят да поддържате контрол над ситуациите. Не се предвиждат особени трудности. Стрелецът е воин, който винаги държи лъка и стрелите си при себе си, но това не е най-добрият месец за тяхното използване.

Този период носи щастие и удовлетворение. Сега е моментът за онези важни промени, които планирате отдавна. Вашият предприемчив ум и вашите идеи ще бъдат задействани незабавно и те ще ви донесат важни ползи. Трябва да знаете обаче, че нетърпението и невъздържаността само ще ви навредят. Пътят ще бъде усложнен само от прекомерно самочувствие и повишени изисквания към другите. Подкрепата от семейството и приятелите ще ви бъде полезна повече от всякога.

В областта на здравето, бъдете малко нащрек. Опитайте се да избягвате стреса: силен физически и психически стрес е противопоказан при вас. Може да получите неочаквана печалба от лотарията или приятен подарък. Също така е по-добре да отложите всички големи покупки. Необходимо е този месец да се преориентирате към натрупването на средства, а не към тяхното изразходване.

Август вдъхновява всички, затова този месец ви очаква много романтика, дори със семейството. Както обещава любовният хороскоп, ще потънете във водовъртежа на любовта.

Активният и предприемчив Стрелец може да се отегчи от пасивността на своята половинка. На него му трябват приключения. Конфликти и скандали не могат да бъдат напълно избегнати, но нищо сериозно няма да има. Необвързаните представители на знака ще се лутат от една крайност в друга.

Четете още: Скорпиони, август ви носи любов