Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през февруари ще привличате като магнит представителите на другия пол

Началото на февруари е много динамичен период, тъй като ще трябва да правите няколко неща едновременно. През този период ще бъдете пълни със сили и енергия за постигане на резултатите. Звездите ви препоръчват повече инициативност и лидерство - това ще помогне за бързо и правилно изпълнение на задачите.

Този месец ще ви донесе също така значителни препятствия, хаос и натиск. Ще трябва да запретнете ръкави и да решите натрупаните проблеми. Бизнес сферата не е стабилна и това ви натоварва много. Точно когато си помислите, че нещата са балансирани и когато се почувствате в безопасност, идват нови проблеми. След като конфликтите отшумят, ще можете да получите ясен поглед върху нещата и рационално да решите какво искате да правите оттук насетне. Трябва да сте по-организирани и методични. Нужно е да съставите ясен план за действие. Това ще ви помогне винаги да имате пълна представа за това какво остава да се направи.


Възможно е да има недоразумения във вашата среда или на работното място. Има вероятност да попаднете в конфликтите и споровете на други хора и да трябва да уреждате отношенията им. Пред вас може да се появят успешни перспективи, добри възможности за напредък или ново развитие. Ще се адаптирате перфектно към всякакви обстоятелства, демонстрирайки невероятна гъвкавост и устойчивост.

Отрицателните позиции на планетите ще създадат дисхармония и конфликти в семейната атмосфера. В любовния си живот не позволявайте раздразнението ви да замъгли преценката ви. Помислете добре, преди да действате.

Ако бъдете по-отворени, приятелски настроени, демонстрирате добро чувство за хумор, ще привличате като магнит представителите на другия пол и може да ви излезе късмета, ако сте необвързани. Енергиите на този месец насърчават духа ви и подобряват комуникацията, да не говорим, че подчертават желанието ви да бъдете с някого. Но не позволявайте на вътрешния си огън да ви изгори.