Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през май ви очакват любовни промени

Скъпи Стрелци, това е натоварено време, с много работа. Ще се радвате да бъдете в светлината на прожекторите, знаейки, че другите имат нужда от вас. Би било добре да дозирате усилията си, защото тялото е уязвимо и умората ще си каже думата. Ако искате да се заемете с нещо ново или да направите крачка напред, значи сте попаднали на правилното място и в правилното време.

Вие сте от добрите герои, щедри и знаете как да разпознаете силните и слабите си страни. Помагате на другите да избягат от нещастието си, но тъй като вашето отношение и намерение са алтруистични, ласкателството не ви действа. Вие сте яростни борци на вашите хуманитарни убеждения и това създава уважение от околните към вашите възгледи и вашата личност. Можете да стимулирате вълнение и положителна енергия. Освен вашите конструктивни действия, вие също се наслаждавате на вашия вътрешен таен свят, на вашето мислене и въображение, което насърчава много иновативни идеи. Усещането за духовност ви дърпа в моменти, когато изпитвате самота. Това служи като основа за вашата собствена сила.

Любовта, приятелствата и семейните отношения – това ще излезе на преден план. В отношенията с любимия човек и в отношенията с децата може да се постигне консенсус след дълъг период на напрежение и недоволство. Изненади могат да възникнат по всяко време. Бъдете отворени към нуждите на вашите близки и ги оставете да живеят живота си така, както искат.

Пригответе се за неочаквани промени в приятелствата и любовните отношения и срещи с хора, които не сте виждали от дълго време - те ще ви донесат не само радост, но и полза. Ще бъдете доволни и щастливи, че отново можете да установите контакти с тези, които са ви приятни и необходими.