Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, ще постигнете всички важни цели през декември

Скъпи Стрелци, декември обещава да бъде успешен за знака ви. Хороскопът предсказва късмет, който ще допринесе за самочувствието. Планетите ще ви подкрепят във всички начинания. Остава само да си определите конкретни цели. Уверете се, че правите неща, които ви харесват, но бъдете малко по-внимателни в началото на месеца.
Може да поемате рискове, но в границите на разумното. Важното е да проявявате търпение, като същевременно останете настойчиви и постоянни. Креативността ви ще ви помогне да генерирате идеи, които могат да се материализират.

В работния колектив, където участвате са възможни разногласия и неприятни ситуации. Звездите ви съветват да не участвате в задкулисни войни, тъй като това не е най-добрият период за битки. Бъдете сдържани в емоциите, за да не попаднете в неприятна ситуация. Изглежда, че вашите бизнес дела нямат значителен потенциал за развитие, така че не изразходвайте енергията си ненужно.

Здравето на Стрелец през декември изисква внимание, освен сезонните вирусни заболявания. По-добре да започнете укрепване на имунната система предварително. Психичното напрежение може да предизвика нервен стрес, поради което е толкова важно да не забравяте почивката. Силата се намира в спокойствието! Това е особено вярно в средата на декември.

Вашият любовен живот призовава за повече внимание този месец, тъй като изглежда, че връзката ви ще се сблъска с проблеми и напрежение. Причините за това до голяма степен ще бъдат умората и депресията. Планетарната обстановка дава негативни влияния в тази област и е по-добре да бъдете по-сдържани, за да мине всичко гладко. Някои връзки, които не са особено стабилни, ще преминат през изпитание.

Ако искате да уредите личния си живот, ще трябва да предприемете някакво действие в тази посока. Вероятността от нови срещи е голяма. Невъзможно е да се предвиди предварително на кое място можете да срещнете съдбата, но се препоръчва да не пренебрегвате близкия кръг от приятели.