Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелците през юли: Страстни моменти и много романтика!

Драги Стрелци, този месец ще бъде доста динамичен и наситен за вас. За повечето юли може да бъде повратна точка по отношение на работата. Възможно е да си намерите по-добра от досегашната. Този месец ще приемате промените и новините, които влизат в живота ви по позитивен начин и ще бъдете много внимателни към всяка възможност, която излиза по пътя ви. С планетата Марс в огнен знак като вашия, ще се чувствате способни на всичко, ще бъдете доста импулсивни.

Слънцето през юли се движи през вашия 8-ми дом, което е свързано с тайни, опасности. В търсене на лесни пари ще бъдете предразположени към приключения и всякакви рискове. В дните около 14 юли, когато е опозицията на Слънцето с Юпитер, откажете се от офертата, която може да получите. Изгодното на пръв поглед предложение впоследствие може да донесе само загуби.

Внимателно проверявайте всички документи, които ще подписвате! Старайте се да се въздържате от ненужна комуникация, не вземайте пари назаем, избягвайте финансови афери с приятели, в противен случай приятелството ще свърши и няма да спечелите нищо. Следвайте разумен подход при разпределението на финансите. Квадратурата на Меркурий с Марс ви предупреждава да избягвате рискови бизнес и финансови ходове.

В началото на юли може да имате малки здравословни проблеми. Не трябва да реагирате прекалено остро в емоционално напрегнати ситуации. За да се справите със стреса, можете да използвате медитация, масаж или други практики. В края на месеца ще срещнете неразбиране от обкръжението, дори от някои приятели, което ще затрудни осъществяването на социални контакти. Семейните представители на знака трябва да обърнат по-голямо внимание на децата си. Може да се нуждаят от вашата помощ или поне съвет.

Меркурий, който управлява вашият партньорски сектор, ще направи квадратура с Марс на 8 юли и ще доведе до повишено напрежение. Възможни са кавги между вас и партньора ви. Причината ще бъде невъзможността да се споразумеете по някои въпроси. Бъдете внимателни и търпеливи. Когато Меркурий стане директен, през втората половина на юли ще ви бъде по-лесно да се разбирате с партньора си и да разрешавате разногласията.

Лятото официално започва, и в любовния ви живот ще бъде горещо, горещо, горещо. Слънцето навлиза във вашия 8-ми дом на силни чувства, либидо и интимност, като ви носи страстни моменти, които си струва да запомните.

Ако сте свободни, Купидон ще ви удари с любовна стрела, когато най-малко го очаквате. Да, това означава, че ще се влюбите от пръв поглед. Любовта ще ви накара напълно да се потопите в романтична атмосфера! Дори ще забравите за всички трудности, включително тези, свързани с проблеми в отношенията с хората около вас.

Четете още: Скорпионите през юли: Повече пари и вдъхновяващи любовни приключения