Суперлуние и кървава Луна: Вижте как ще се промени животът ви до края на май

16 май 2021 | 08:36
4464
1
снимки: Unsplash
1

Суперлуние и кървава Луна, пълно лунно затъмнение, отварянето на портала на Плеядите, ретроградния Меркурий са само някои от мощните планетарни събития, които ни очакват до края на май.

17-22 май - Отваряне портала на Плеядите

Плеядите са магическо съзвездие от седем звезди, които са почитали много древни култури по света. По това време на всяка година Слънцето се привежда в съответствие с Плеядите, което ни позволява лесно да получаваме и приемаме съобщения от звездите.

звезди

На 20 май Слънцето се премества в Близнаци. Комуникацията и интелектът стават основни приоритети за следващите четири седмици. Това е времето за учене, просветен разговор и хумор.

Аспектът между Меркурий и Хирон от 20 май до 23 май ще завихри мнозина в цикъла на делата и събитията. Тези дни съдбата ще се усмихне на тези, които са активни и общителни. Затова взаимодействайте с другите колкото е възможно повече, работете в екип и се запознавайте с хората, които харесвате. Тогава вашият социален кръг ще се попълни с надеждни и приятни съмишленици и приятели.

На 23 май Меркурий влиза в квадратура с Нептун. Неразбирането може да доведе до импулсивни действия, за които бихте могли да съжалявате по-късно. Не трябва да се сключват сделки, да не се провеждат преговори.

Сатурн, взаимодействайки с Прозерпина от 28 май до 30 май, ще покровителства хората, които са сериозни и сдържани. През този период не се опитвайте да прехвърляте отговорността върху плещите на другите, в противен случай рискувате да имате неприятности. Изпълнявайте поетите ангажименти сами. Избягвайте местата с много хора и работете усилено, вместо да се отдавате на развлекателни дейности. Тогава може да получите някой приятен бонус от съдбата. Когато правите големи покупки, ръководете се от девиза „Скъперникът плаща два пъти“. Не се ласкайте с евтини фалшификати, изберете висококачествени продукти от реномирани производители. В личния живот е възможно охлаждане на отношенията. Не се притеснявайте, защото най-вероятно след посочените дни всичко ще се нормализира. А ако не - най-вероятно това не е вашият човек.
Краят на месеца ще бъде повлиян от коридора на затъмнението, който се отваря на 26 май. Първото лунно затъмнение (пълно) тази година ще настъпи в знака Стрелец и ще повлияе на нашия мироглед, начин на мислене и духовното ниво. Ред, закони, фондации, договори, длъжности, контакти - всичко ще бъде подложено на тест за последователност, промяна, търсене на нови опции. 

жена

На 27 май Венера е в квадратура с Нептун. Може да доведе до предизвикателен сблъсък, който може да създаде напрежение и неудобни моменти във връзките. Избягвайте да вземате важни решения, а най-вече по любовните въпроси, където лесно можете да изпаднете в самозаблуда.

На 30 май Меркурий влиза в ретрограден период до 23 юни. През този период трябва да се избягва подписване на договори, започване на нова работа, купуване на транспортни средства, планирани операции, сключване на бракове. Ако вече сте планирали сватбен ден, тържеството може да се проведе, но самото подписване е добре да стане на друга дата.

На 31 май Марс е в хармоничен тригон с Нептун, което е Духовен аспект, който внася мистична енергия в живота ни. Добър период за контактуване с благотворителни, религиозни и културни организации, за работа със задгранични партньори. Повишава се интуицията. Възможни са неочаквани произшествия.

Коментари

1
  17 май 2021 | 08:33 отговор
 

Благодаря Ви!❤️

 

Добави Коментар

Най-четени