Автор
Теодор Муховски

Съвпадът на Венера и Меркурий вещае опасен понеделник, от какво да се пазим

Негативна енергия и възможни проблеми не са изключени на днешния ден. Причината е съвпадът на планетите Венера и Меркурий. Комбинацията от тези две планети ще направи деня труден и пълен с изпитания.

Според астрологията съвпадът на Меркурий и Венера предвещава сериозни проблеми днес, а ние ще ви дадем насоки как да ги преодолеете безболезнено.

Днес трябва да прогоните лошите мисли, които са в главата ви и да не ги използвате срещу хората, които са около вас. Намерете начини да се разсеете, запретнете ръкави и работете усилено или намерете време да останете сами и да упражнявате своето хоби.



Днес сте особено чувствителни на обиди. Ако някой ви наскърби, това ще остане като траен белег във вашето съзнание. Опитайте се да не говорите с някого за проблеми от миналото, защото може да ги задълбочите. Контролирайте емоциите си, защото лошите помисли във вторник няма да ги има.

Какво да направите, за да заобиколите негативизма на 21.11.2022

Отпуснете се и намерете начин да се разтоварите. Заредете се с позитивни преживявания, насладете се на любима храна, гледайте някой хубав филм или прочетете интересна книга.



В никакъв случай не предприемайте нови неща. Не стартирайте нов бизнес, днес не е ползотворен ден за това. Не прибързвайте, премисляйте нещата повече.

Избягвайте да взимате съдбовни решения, прочистете главата си от негативизма.

Не споделяйте плановете си на други хора, защото има опасност те да ви предадат. Днес не е добре да спорите с никого, изчакайте нещата да се успокоят.



Действайте бавно, сигурно и методично. Всяка една прибързаност ще бъде във ваша вреда. Ако искате да сте успешни, наблегнете на детайлите и изпипвайте нещата предварително.

Като цяло, днес просто бъдете търпеливи, внимателни и играйте на сигурно. Всеки риск може да бъде срещу вас. Утрешният ден ще бъде хиляди пъти по-добър.



Четете още: Какво ще ни се случи през 2023 година според китайския хороскоп