Автор
Woman.bg

Свекървите от тези знаци са истинско предизвикателство!

Косите на някои хора настръхват само при думичката "свекърва". За жалст тази дума често предизвиква асоциации за зла вещица или непредвидимо създание, на което не можеш да кажеш и дума, без да събудиш демона в нея.

Не всяка жена обаче, поела тази роля в един или друг момент от живота си, може да се похвали с тези стресиращи качества. Астрологията ни дава някои ориентири в посока на характера на свекървата според нейната зодия и съвети как можем да избегнем конфликт с тях.

Свекърва Овен

Само като я видите как приближава към дома ви, у вас ще се раздвижат всички енергийни полета, за да ви държат нащрек от всякаква опасност. Тя нахлува в къщата ви като същински буревестник, който е способен да преобърне с главата надолу всичко, сътворена от вас. Не си мислете обаче, че го прави с лоша умисъл. На пръв поглед тя може да изглежда зла и саркастична, но всъщност е изпълнена с любов и загриженост към вас. Внимавайте с кулинарните си умения. тя е изключително критична по отношение на всяка гозба, сготвена от снахата. Свекървата овен е вихър от емоции и обожава да командва. За да се получат нещата между вас, важно е да ѝ покажете и вие, че сте жена на място и също имате мнение по даден въпрос.

Свекърва Телец


Тази свекърва може да показва много добро отношение към избраницата на сина ѝу но тя никога няма да забравя да напомня за ебе си, особено в моментите, когато нещо не ѝ е харесало. Тези свекърви разбират добре от финанси и винаги са готови да дадат полезен съвет в тази насока, колкото и материални да са те. Тези дами обичат реда и чистотата. При най-малката трохичка, са склонни да направят забележка. За тях е важен не толкова опаковката на подаръка, колкото неговата стойност. Същото се отнася и за хората. Те ценят вътрешните качества пред външността. Готови са на всичко за внуците си до степен да ги разглезят твърде много.

Свекърва Близнаци

За свекървата Близнаци е много важно първото впечатление, което ще ѝ направите. Често трудно ще я разберете, защото едно мисли, друго говори, трето прави. Тя е чудесен педагог, с когото внуците ѝ никога няма да скучаят. Изключително отговорна е и всеотдайна към тях. Много обича тайните и затова непрекъснато ще завира носа си в работите на сина и снаха си. Понякога обаче застава на страната на снахата, а не на сина си в брачните кавги. Не защото не обичата сина си много, а заради чувството си за справедливост или моментното си настроение.

Свекърва Рак

Тази свекърва не е способна на скандали, но пък може да се разплаче от всяка дреболия. Склонна е на чести промени на настроението си. Има силно развита интуиция и усеща всяка неискреност и лъжа.Обича да я хвалят за всяка нейна гозба или друг тип творба, измайстронеа от нейните ръце. Тя е твърде чувствителна, но е готова на всичко за щастието на децата и семейството си.



Свекърва Лъв

С тази свекърва може да ви се наложи да включите в сила здравите си нерви. Тя е изключително взискателна към избраницата на сина си и държи тя да бъде жена от класа. За да заслужите похвалните ѝ думи, трябва да докажете, че сте искрена в чувствата си към сина ѝ и че умеете да се справята с всяка трудна ситуация.Тя постоянно ще ви наблюдава и ще изразява мнението си във всяка една ситуация. Тя е изключителен педагог и въпреки голямата любов, която изпитва към внуците си, никога няма да ги разглези. Има силно развито чувство на справедливост и ако се наложи, е готова на всичко за щастието на семейството си.

Свекърва Дева

Изключително разумна, но понякога трудно сдържа недоволството си, когато има защо. Често се опитва да се налага като важен фактор в младото семейство. Ключът към сърцето ѝ се крие в това да сте честна и винаги спокойна в нейната компания. Ако къщата ви не е достатъчно чиста и в нея цари хаос, свекървата Дева ще влиза като полицай в дома ви и ще прави акция за почистване. Тя е много пестелива, така че е добре да потърсите нейния съвет, когато става въпрос за финанси, това определено ще укрепи връзката ви в бъдеще.

Свекърва Везни

Тя винаги ще бъде дясната ви ръка. Тя ще бъде до вас, за да ви подкрепи в ситуации, в които е необходима помощта й и знае, че е нужна. Но когато събитията придобият опасен и нервен тон, свекървата Везни ще отлети като най-нежната пеперуда, защото не може да се справи с кавги. Като цяло трудно ще ви бъде да се скарате с нея. А и тя винаги ще е в добро настроение, а пенсията си ще харчи за скъпи подаръци на внуците.

Свекърва Скорпион

В този случай късметът е важен фактор. Родената в тази зодия свекърва може да бъде истинска вещица и тиранин, която реже всяка дума с поглед и открито ви показва, че ви ненавижда. Няма да има средно положение, тя или ще ви заобича, или просто няма да ви търпи. И в двата случая е важно да ѝ покажете своето отношение и да бъдете честни и директни, защото тя наистина уважава това. Ако успеете да я издържите в началото, с времето ще видите, че тя е чувствителна, внимателна и че е способна да оказва подкрепата си, когато трябва.

Свекърва Стрелец

Ако имате свекърва Стрелец, тя за добро или лошо, ще отсъства напълно от живота ви като двойка. Тази свекърва ще смята, че синът ѝ вече не е нейна грижа, а е грижа на снахата, тоест - ваша, така че изобщо няма да се меси в семейството ви. До нея ще се чувствате спокойни, а тъй като тя се интересува от окултния свят, можете да седнете с нея и да запалите цигара, да пиете кафе и да си поговорите за астрология и карти. В този случай тя със сигурност ще се радва да прекарва време с вас. Но не се надявайте да гледа внуци.

Свекърва Козирог

Тази свекърва ще ви дава твърде много съвети на тема финанси, защото това е нещото, което я интересува най-много. Останалото не я занимава особено. Тя вероятно ще обича да ви помага с готвенето или с поддържането на градината ви (ако имате такава). Въпреки това, не оставяйте децата си много на нейните грижи, защото те ще станат невероятно разглезени. Ако имате нужда от пари, свекървата, родена в тази зодия, винаги ще бъде насреща, защото тя винаги ги има, а и защото няма да остави сина си в недоимък.

Свекърва Водолей

Тази свекърва, чиято най-голяма цел е общото благо на света, изобщо няма да се меси в брака ви. Тя ще бъде заета с членство в различни благотворителни организации и асоциации, или ще пътува твърде често, така че няма да ви е на разположение. Ако не й пасвате интелектуално, тя няма да ви обича особено, но ще ви уважава, след като синът ѝ ви е избрал. Но ако я помолите за помощ, тя веднага ще бъде там с желанието да ви помогне. Ще учи внуците си на независимост и да отстояват своето мнение.

Свекърва Риби

Свекървите, родени в тази зодия, няма да напускат дома ви, но не от лоши намерения. Тази свекърва обича да се чувства необходима и полезна и все ще иска да помага на младото семейство. Ключът към успеха във връзката ви е да я държите умело на дистанция. Но трябва постоянно да ѝ напомняте колко е важна и колко полезна е. Това ще я накара да се чувства комфортно. Тази малка манипулация ще помогне при честите промени в настроението ѝ. Тя с готовност ще гледа децата ви, винаги когато ѝ ги оставите.

Четете още: Никой не подозира, че тези 4 зодии крият в себе си изключителна сила