Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Тайна и опасна любов за Козирога през декември

Кризисният период донесен от Сатурн, Плутон и Южният лунен възел започва да се успокоява от прехода на Юпитер във вашият знак още на 2 декември. На 21-ви и Слънцето ще се присъедини към всички тях. Някои събития ще ви накарат да погледнете с повече оптимизъм към бъдещето. Повечето Козирози ще започнат да виждат чашата като наполовина пълна.

Ще трябва да вземате трудни решения, когато става въпрос за вашия професионален живот. Звездите показват необходимостта да се откажете от някои стари проекти, които не са донесли полза или печалба досега. Ако търсите нова работа, преминаването на Меркурий (вашият управител на дома на труда и здравето) през 12-ия ви дом не е много благоприятно. Изчакайте началото на следващата година и тогава решете какво точно искате да промените или да търсите. Препоръчва ви се да не прекалявате с харченето на пари по празниците. Може да имате парични затруднения, просрочени плащания и неизплатени задължения.

Някои ще имат проблеми с дихателната система. Декември е хаотичен месец за вас, така че трябва да си почивате повече и да приложите някои релаксиращи техники, както и да потърсите място, където можете да сте сами по-дълго време. Обърнете повече внимание на духовните ценности.

Венера се намира до 21-ви във вашия знак и ще събуди интензивни и най-дълбоки желания у вас. Ако сърцето ви е свободно, по празниците, където има много хора може да срещнете нови лица и да създадете нови контакти. Бъдете внимателни, защото Марс създава предпоставки за тайни, но опасни приключения. Мощните планетни енергии скоро ще повлияят върху вашия знак с присъствието си.

Четете още:

Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията