Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Тайни любовни авантюри за Скорпионите през август!

Днес продължаваме хороскопа за август на следващите три знака от зодиака. Ще видим какво вещаят звездите за Везните, Скорпиона и Стрелеца през най-горещия месец от годината.

Везни – Всички мисли и действия на Везните през август ще бъдат насочени към изграждане на личен живот, укрепване на семейните отношения и възстановяване на семейните връзки. Ще усетите прилив на сили и желанието за живот ще се засили. Вашият Ангел-Пазител ще бъде плътно до вас и ще ви помага в трудни моменти. Дипломатическите ви способности и външното спокойствие ще привличат лесно околните към вас. Много неща в живота ви ще се променят, въпреки че не сте го планирали, но по-старому вече не може да продължава. В началото на август квадратурата на ретроградния Марс с Уран ще внесе известно напрежение и конфликти в партньорските ви отношения. Трябва да бъдете много внимателни, ако не искате да се разпадне връзката ви. След 7 август, когато Венера премине във вашия знак, ще постепенно ще нараства вашата привлекателност и хората от противоположния пол ще започнат да се заглеждат повече по вашата особа. Това е добър период за туризъм, развлечения и обиколки из красиви местности. По пътя мнозина ги очакват интересни запознанства (включително романтични) и други приятни изненади.

Скорпион – Време за постижения. Много от вашите проекти, желания или планове ще се реализират. Външните обстоятелства ще бъдат благоприятни за вас. Постарайте се да се освободите от всичко старо, ненужно, това, което ви пречи и ви дърпа назад. Внимавайте много за репутацията си. Не е благоприятно да започвате нови неща, но ако имате нещо за довършване, можете да се заемете. Последният месец на лятото ще донесе на Скорпионите изостряне на всички чувства. Не вземайте решения въз основа на емоции и впечатления. В личен план ще има моменти, когато ще възникват противоречия, но от вашата реакция зависи до колко ще се задълбочат нещата. Избягвайте скандалите и разправиите пред странични хора. Може да започне да ви се струва, че партньорът ви се стреми към повече независимост и свобода. При родените през първата десетдневка на знака може да се заговори дори за развод. През втората половина на месеца мнозина от вас ще встъпят в тайни любовни авантюри. Свободните представители на знака ще могат да се свържат по време на почивка с нови партньори, но нека да бъдат внимателни към новите случайни връзки.

Стрелец – В разгара на ваканционния сезон Стрелците ще бъдат изправени пред решителни действия и бързи промени. Дръзките и активни представители на този знак на зодиака няма да пропуснат възможността да подобрят финансовото си положение, да установят нови контакти, да придобият благоприятен парцел земя или апартамент. Използвайте своя потенциал и не се страхувайте от приключенски проекти. Първата половина на месеца нещата в личният живот няма да протичат много гладко. Трудно ще постигате разбирателство във взаимоотношенията си. В последната десетдневка постепенно нещата ще започнат да се нормализират. Свободните представители на знака да разширят своя социален кръг и да търсят нови запознанства. Венера ще благоприятства приятелските и любовните ви отношения. Крайно време е да бъдете по инициативни и да започнете да флиртувате с противоположния пол. Най-доброто време за пътуване и почивка е август. Не е необходимо да се впускате в живописната пустош - изберете градове и околности, където можете да посетите културни събития, концерти, музеи, увеселителни паркове.