Рождената дата издава много за човека – какво обича, какво мрази, от какво се страхува и за какво мечтае тайно. Точно за последното ще говорим днес. Какви са скритите желания на различните зодии?

Овен

Овните най-много от всичко искат да бъдат лидери. Но не признават това нито пред другите, нито пред себе си. Те мечтаят да ръководят хората, да ги предвождат и да създават нови течения. Искат да се чувстват важни и нужни, да бъдат винаги в центъра на вниманието.



Телец


Телците по природа не са твърде уверени в себе си, затова най-много искат сигурност и стабилност. Искат да са сигурни, че утрешният ден няма да ги изненада с нищо лошо, фокусирайки се върху това желание и живеейки в постоянно напрежение, Телците просто не забелязват колко е прекрасен животът.

Близнаци

Близнаците са най-свободолюбивият зодиакален знак. Те тайно мечтаят за безкрайни пътешествия и странствания по нови земи. Щом се върнат от поредното пътуване, веднага започват да планират следващото. По този начин те несъзнателно се опитват да избягат от себе си, от проблемите си и от реалността.



Рак


Раците по природа са родители. Дори ако все още нямат деца, те ще намерят кого да обгрижват, възпитават и съветват. Ракът самоволно поема отговорност за други хора. Той не разбира защо го прави, но тайно мечтае за свобода и независимост.

Лъв

Най-много от всичко Лъвът иска хората да му се възхищават 24/7, за целта той си сформира цял взвод почитатели, които постоянно да му повтарят колко е величествен и прекрасен. Лъвът прави всичко възможно, за да спечели уважението на околните. Дори и на онези, за които всъщност изобщо не му пука!

Дева

Девата има нужда само и единствено от любов. Тя обожава да се влюбва, да лети на крилете на любовта и да се самозабравя в мечти. Често сменя една любовна връзка с друга, само за да поддържа това чувство. Нищо не я радва толкова, колкото увереността, че тя обича и че любовта й е споделена.



Везни


Везните мечтаят най-вече за хармония и яснота. Те правят всичко възможно, за да запазят равновесието си, затова могат лесно да се разделят с хора, които им създават дискомфорт. Също така мразят ситуациите, които могат да се развият по два начина. Везните обичат всичко в живота им да е спокойно, ясно и разбираемо.

Скорпион

Мечтата на Скорпиона е да постигне успех и да покаже на всички, които са се съмнявали в него, колко точно струва. По пътя към мечтата си представителите на този знак често прибягват и до нечестни методи. По природа Скорпионите са единаци, тъй като не искат да делят с никого първото място на финала.

Стрелец

Стрелците искрено, но тайно си мечтаят да променят този свят към по-добро. За целта прибягват до най-различни методи. Първо започват от себе си и изкореняват всичко лошо от характера си. Често изобретяват нови неща, които да подобрят значително качеството на живот на хората.

Козирог

Козирозите не се отличават със стабилна самооценка, затова периодично имат нужда да бъдат най-добри от всички и да са в центъра на вниманието. В такива моменти Козирогът започва да работи повече, за да го забележи шефът. Може също така да пази идеално поведение вкъщи, за да предизвика възхищението на близките си. Или пък да се разболее нарочно. Общо взето при него целта оправдава средствата.



Водолей


Най-силното желание на Водолея е да бъде различен от останалите. Най-важното за него е да се откроява в тълпата. Всеки Водолей си избира свой метод да постигне тази цел. Някои се обличат екстравагантно, други плашат хората със странните си маниери. Най-големият страх на Водолея е да се слее със сивата тълпа.

Риби

Рибите най-много искат някой да се занимава с тях. Те си мечтаят да имат свой личен попечител, който да направи всичко, за което те мечтаят. Докато самата Рибка ще си седи със скръстени ръце и ще вика „Още! Още!“.

Уцелихме ли тайното ви желание? Споделете в коментарите!

Автор: Ива Петрова

Четете още: Знаете ли, че Бионсе и Соланж имат полусестра?