Ако сте забравили да си пожелаете нещо на Богоявление, не се тревожете! Този месец ще сбъдне едно ваше желание. Нещо в живота ви ще се нареди точно така, както сте искали и сте си представяли. Очаква ви голямо щастие този месец, споделете го с близките и семейството си!

Обърнатата Шестица Пентакли ви предупреждава да не прекалявате с харченето през януари. Безразсъдно отношение към парите може да ви вкара в дълг или финансови затруднения. Звучи досадно да обръщате специално внимание на всеки разход, но този месец се постарайте да го направите.



Житейският ви път търпи постоянни промени и амплитуди. Трудно ви е да се захванете с нещо ново, защото се чувствате несигурни. Научете се да следвате ритъма на живота си, за да постигате по-лесно хармония и баланс в него. Спрете да се реете в облаците, слезте на Земята и се уверете, че ежедневните ви задачи са в ред. От най-малката до най-голямата.



Предстои ви период на дълбоко осъзнаване, в който ще станете по-отговорни в живота си и по-фокусирани в работата си. Постарайте се да бъдете по-практични и пресметливи и всичко ще бъде наред!

Автор: Мира Маринова