Август ще ви надъха и мотивира. Ще имате силна воля, решителност и ще триумфирате над предизвикателствата. Имате способността да впрегнете вътрешната си сила и стремеж, за да преодолеете препятствията и да постигнете целите си. Този месец ще ви донесе прогрес и успех чрез упорита работа и целенасочени усилия.

Натрупали сте много обиди и огорчения. Отделете време за изцеление от емоционалните разочарования, освобождаване от самосъжалението и намиране на вътрешен мир. Движите се в посока на по-позитивно състояние на духа. Това ще се случи като се освободите от миналите наранявания и се фокусирате върху това, което предстои, вместо да мислите за това, което е изгубено.

През този месец ще имате повече мъжка, отколкото женска енергия. Опитайте да канализирате грижа, любов и състрадание. Важно е да балансирате енергиите си, защото липсата на женска енергия може да доведе до блокаж, липса на въображение, липса на хармония в отношенията и застой. Опитайте се да подходите с повече грижа и внимание към близките си, за да заздравите отношенията си с тях.

Позитивите от мъжката енергия през този месец не са малко. Тя олицетворява авторитет, лидерство, сила и контрол над ситуациите. Ще бъдете организирани, дисциплинирани и способни да вътворите ред и стабилност. Тези качества ще помогнат много за изграждане на солидна основа на живота ви, възползвайте се от тях! Фокусирайте се върху целите си и ще победите всяка пречка с хъс и устременост.