През август ще имате финансови затруднения. Ще се сблъскате с предизвикателства по пътя към материалните си цели. Подредете добре приоритетите и покупките си през този месец, направете по-стегнат бюджет и това няма да се отрази толкова силно на финансовата ви стабилност.

За сметка на това, август ще ви донесе сила, воля и издържливост в кариерен план. Ще съумявате да превръщате идеите си в реалност и да внесете ползотворна промяна в работния процес. Ще имате фокус, целеустременост и правилен подход. С постоянство и усърдие ще постигнете много успехи.

В любовен план през този месец ще ви е слаб ангела. Липсва ви самоконтрол, оставяте първичните страсти да ви ръководят, а това води до хаос. Тези импулси няма да са само в сексуален аспект. Широките пръсти също ще се породят от липсата на самодисциплина. Опитайте да овладеете емоциите и страстите си, за да не нарушите хармонията в живота си.

Бунтарският ви дух ще ви изправи пред конфликти и предизвикателства. Бъдете по-умерени и се допитвайте по-често до вътрешния си морален компас, опит и мъдрост. Въоръжете се с воля и дисциплина и балансирайте страстите и импулсивността си, за да преминете с лекота през този месец.