Овни, през август ви очаква преходен период. Трябва да оставите част от товара си, да изхвърлите всички негативни хора и влияния и да преминете през емоционално „прераждане“. Този месец поставя началото на нова глава от живота ви. Постарайте се да ѝ изградите солидни основи. Предстои ви значителна и крайно необходима промяна, но всичко е за добро.

Август ще ви донесе поводи за радост, празненства и забавления. Очаква ви хармония и чувство за удовлетвореност. Ще се радвате на безгрижие и ще берете плодовете на усърдния си труд. Предстои ви да постигнете голям успех!

Не прекалявайте с безгрижието, защото обърнатата Колесница предупреждава за опасност. Внимавайте да не изпуснете юздите на живота си, защото има риск да загубите посока и контрол над него. През този месец ще се срещнете и с предизвикателства, затова винаги бъдете нащрек. Подредете добре приоритетите си и не оставяйте живота си на автопилот. Потърсете и други пътища, по които да поемете.

През август Кулата ще ви срещне с внезапно сътресение. Тази карта подсказва, че неочаквани събития може да разтърсят основите на живота ви, за да направят път за нов растеж и възможности. Ще си отворите очите, някои от вас болезнено, и ще се освободите от всичко, което вече не служи на вашето израстване. Имайте кураж и търпение. Всеки край води до ново начало. Този катарзис ще доведе до необходимо помъдряване и ценен опит. След като преминете през него, ви очакват по-добри възможности и шансове.