Август ще ви донесе бистър ум, фокус и способността да взимате рационални и практични решения. През този месец ще сте здраво стъпили на земята, далеч от объркване и илюзии. Ще имате напълно ясна перспектива за собствените си желания и възможности. Сега е времето да си поставите реалистични цели и да предприемете необходимите действия, за да ги изпълните.

Така както ви подарява разумен подход, август ви лишава от фантазия и творческа енергия. Ще се откъснете за известен период от време от света на мечтите и ще свалите розовите очила. Това, което ще видите, може да ви донесе грижи и главоболия. Погрижете се за чувствителната си страна и обърнете внимание на емоционалното си състояние. Прекарайте време в грижа за себе си и почивка на ума. Помислете за средство, което да ви помогне да разпалите отново своята креативност и да намирате радост в малките неща от ежедневието.

Ако не се погрижите за емоциите и чувствата си, те могат да рефлектират на трезвото ви мислене и с това да постигнете обратен ефект. Това смущение води до объркване, блокаж и трудности при взимане на решения. Винаги гледайте да сте спокойни преди да направите важен избор. Този месец ще ви срещне с много такива. Предстои ви сериозно планиране и взимне на важни решения за вашето бъдеще. От тях ще зависи реализацията на вашите дългосрочни цели и стремежи. Поставете си практически и постижими цели, избягвайте нереалистични фантазии и мечти. Вие сами градите пътя пред вас, поемете контрол над съдбата си!